balkanlover70 692 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo. Da li ima neko od nas da ih je nosio,kakvi su utisci? Da li su pomenute cizme stvarno toliko dobre koliko ih hvale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 14, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove: GS PRO model za 2014. god. Pre njih sam imao TCX INFINITY koje su vise touring to jest imam ih i dalje tako da ne mogu da ih uporedim sa konkurencijom iz ovog segmenta ali moj utisak je da su VRH, jako udobne imaju gel u ulosku,lako se skidaju i obuvaju zbog uloska koji se obuva pre obuvanja same cizme,kopce su aluminijumske i deluju jako izdrzljive,zastita beskompromisna u svakom delu cizme,na pocetku su malo krute i cine se teskim za navikakavnje ali brzo se taj osecaj gubi,nazalost nisam ih mnogo nosio pa nemam neko veliko iskustvo ali za ovo kratko vreme ovo su utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoje su,ako se ne varam GS 2 ? Ako nije tajna koliko su kostale jer ove koje sam ja gledao u BMW-u oko 300E ali ,kako je ostao samo jedan,zadnji broj,hoce da naprave dobro snizenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 14, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je razlika u bojama koje su koristili ako se ne varam i u gelu u nazuvicama...da se odmah ogradim nisam siguran da je samo to razlika...to je od prilike ta cena ako ih imas za te pare ja ne bih imao dilemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli opanci....ali me malo stezu...jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 3, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Da te lepo sluze! Zuljace prvih par puta posle ces da oguglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jos i nokte kad' porezem bice taman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 16, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Malo me zuljaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 595 Napisano Mart 24, 2015 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ce ti cizme..Bolje ovako..Lacijev patent... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A ko je Laci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...