malitomic 1743 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Planiram kupovinu tableta. Pretezno bi ga koristio u kolima,tako da je pozeljno da ima slot za Sim karticu da bih imao internet.Ne stojim sa tehnikom bas najbolje te je i svaki savet dobrodosao. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 14, 2015 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Samsung Galaxy Tab P6200. Imao sam ga pre, i bio prezadovoljan. Moja preporuka za taj model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 14, 2015 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1743 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko para? Oko 100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1743 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh danas da uzmem preko Telenora Lenovo Yoga 2 tablet, u paketu da internetom 64GB. Nisam,trazili rate unapred sto nije bilo dogovoreno ranije pa odustah. Zesce probijam limit na telefonu zbog neta pa mi se isplati da imam tablet samo za to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Taj Yoga je ekstra inače tako da je šteta što imaju te dripačke metode poslovanja. Jako brzo radi i baterija mu traje nenormalno dugo. Ako pričamo o istom. Koristio sam ga desetak dana. Ako pričamo o istom modelu...ovaj je bio 10" i sa baterijom od 9.000 mAh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1743 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao 8 inca i baterija je msm 6000. Dosta su skupi pogotovo ovi sa vecim ekranom. A tek lap topovi, 1000 evra ko od sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo pre par meseci asus u telekomu uz paket adsl-a ima mogucnost za karticu i veoma sam zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1743 Napisano Mart 12, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Yoga,hvala na ponudama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...