lux 4 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cizme... . Posle "prepiranja" sa carinom napokon ih pokupio Ljudi na carini stavili da mi je email ime firme OMG! Inace model Alpinestars SMX-Plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su cista 10ka Koja im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lux 4 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan uh..cena Bolje ne pitaj....tamo u Nemackoj...240e + transport...+carina+PDV...+ Put do BG + kazna za prelaz van pesackog .. .Inace kupljene preko ebay...porucene iz Nemacke....Prvo porucio crne iz Italije..i platio...da bih nakon par dana dobio email "nemamo tu boju"...iako su stavili na ebay da imaju na stanju...ja trazio onda crno belu..za koju su isto stavili da imaju na stanju....oni kazu nemamo ni tu...i onda vratili mi novac i porucio iz Nemacke preko eBay isto..i sve ok..izuzev sto su ovi nasi nepismeni na carini mislili da je moj email ime firme..i zaveli kao da su poslati na firmu...et.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koje komplikacije covece, kao kola da kupujes Za cenu necu ni da pitam , kad sam cuo kazna za pesacki sve mi jasno Imao si i po BGu mnogo moto radnji izaslo bi te mozda jeftinije i pre bi dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lux 4 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma ave bi bilo ok..da ovi na carini znaju sta je email a sta ime i prezime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam htjeo takve da kupim ali na kraju za 270dolara kupim dva para sidi. Mada alpinestars mi se vise sviđaju. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lux 4 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Dva para...extra cena...su to Vertice ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 12, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Dva para...extra cena...su to Vertice ili? Bankrot radnje pa bilo svega po smjesnim cjenama, teo brothers sistem za hajabusu otišao za 90. A da cizme su vertigo model ako se ne varam Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Februar 13, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa cek da se i ja malo hvalim :-) Prekjuce i meni stigle cizme Forma Adventure boots ! Nosio sam ih jednu sezonu, ukapirao da bih bio srecniji sa vecim brojem i evo ih. Dokazano odlicne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe ove Forma Adventure i po kojoj cenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan pa cek da se i ja malo hvalim :-) Prekjuce i meni stigle cizme Forma Adventure boots ! Nosio sam ih jednu sezonu, ukapirao da bih bio srecniji sa vecim brojem i evo ih. Dokazano odlicne Koja velicina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Februar 16, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan moja je 43. Cizme imas kod Arene u Komppu... ovo mi je drugi par. Prvi par sam nosio sezonu i prodao (mislio da menjam model) ali s obzirom da nema cizama koje su nepropusne kao one i koje su udobne ko patika resio da ih opet uzmem. Prosle godine do Afrike i nazad 16 dana u njima po ceo dan..,nisam ih osetio ! Kap vode nisu pustile. Cena oko 22000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Mart 2, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cizme... . Posle "prepiranja" sa carinom napokon ih pokupio Ljudi na carini stavili da mi je email ime firme OMG! Inace model Alpinestars SMX-Plus Prelijepe cizme , samo mnogo te to kostalo i para i zivaca Srecno da ih nosis i vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko neki model čizama koje imaju širi kalup, jer ja nosim broj 41 ali imam šire stopalo, pa čak i kad nađem broj u domaćim radnjama stežu me sa strane. Inače, ovaj problem imam i pri izboru obične obuće, ali tu relativno lako mogu da nađem cipele koje imaju širi kalup, a pošto kupujem isključivo kožne cipele one se lako i rašire, što nije slučaj sa moto čizmama koje su mnogo čvršće i teško mogu da se razgaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 8, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam htjeo takve da kupim ali na kraju za 270dolara kupim dva para sidi. Mada alpinestars mi se vise sv Sent from my iPhone using TapatalkOve SIDI cizme su model ST. Modeli Vertigo i Roar su jeftiniji, a modeli Vortice i Mag 1 su skuplji (najskuplji). Cena za koju su dobijene je smesna (prodavcu nije) i bolje su od Alpinestars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...