bmikicic 91 Napisano Februar 8, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://fav.me/d8h7uso http://fav.me/d8h7v2u Elem, pre neki dan u Cvijićevoj, ja stao da propustim pešaka a vozilo iza mene udari u moj motor i on pade. Dogovorismo se na kraju nakon što ga je moj kolega naplašio, Meni nije bilo ništa, malo sam se istegao... TDM bez ogrebotine sa strane na kojoj je ležao, a sa druge strane sabijen auspuh. Za sada imam jedan pad godišnje, mislim da sam ovu godinu ispunio Pitanje za moderatore: zašto neće da mi učita link sa slikom? Promenio Februar 9, 2015 član bmikicic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Februar 8, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eeee jbg kolega, desava se, nadam se da tebi nije nista sto se povreda tice..... nego kakav je dogovor pao? PS. sad videh da si prepravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam pretpostavio da je desna strana razbijena i tražio 500, on ni da čuje, onda ga je kolega naplašio, i on je pristao, ostavio kola i otišao po novce. Ja sam digao motor i shvatio da mi cela desna strana on se vratio i počeo da broji, a ja mu kažem da je dosta 150 € za auspuh, on mi dao 200 ja da mu vratim on neće. I sad me grize savest al bar mu nisam 500 uzeo Što se mene tiče, mislim da sam se dočekao na ruke i laktove sa štitinicima, pa su ublažili udarac, sad ću i leti jaknu da nosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga je to kolega naplasio? Drago mi je da se sve ok zavrsilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taj ume mnoge da zaplaši, da mu ne pominjem nick Rekao mu je da je kazna za nepropuštanje pešaka, ako je već vozilo stalo da ga propusti, onoliko koliko jeste, znači mnogo više od tog iznosa, plus zabrane plus ovo plus ono... i ovaj se predomislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 9, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan a ti stavi crash barove,pomognu.Ja uvek zveram kao lud,kad stajem,da li ce neki looney da me zapali odpozadi.Ali eto desi se,jbg.Dobro se zavrsilo,fala bogu.Teraj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Mora da te nije video... Ili nije ockivao motor u februaru Sreca pa se sve dobro zavrsilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj izgovor da nas ne očekuju u zimskim mesecima, mačku o rep. Ne očekuješ i pešaka pa izađe na put tamo gde mu nije mesto, ali pešak može da bude i psihijatrijski slučaj dok smo mi vozači ipak smo prošli neke kontrole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da si mu uzeo 500 eu, sledeci put bi doooobro pazio Inace, ja mu verovatno ne bi uzeo ni tih 150.... mada je totalni kreten, 2 metra ranije imao je lezeceg da ga uspori (izgleda prilicno bezuspesno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da plati stetu, kad je kriv. Samo mi nije jasno kako bi video pesaka ako ne vidi onoliki motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 9, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre tog kolegu sto zaplasuje imam neki dug od bivse firme nikako da naplatim Motor ne boli, bitno da si ti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Februar 9, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan a ti stavi crash barove,pomognu.Ja uvek zveram kao lud,kad stajem,da li ce neki looney da me zapali odpozadi.Ali eto desi se,jbg.Dobro se zavrsilo,fala bogu.Teraj dalje. Sada ozbiljno razmišljam o crash barovima ili pad-ovima. A sa "teraj dalje" je bio problem, pogotovo posle par sati... nesigurnost Promenio Februar 9, 2015 član bmikicic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da plati stetu, kad je kriv. Samo mi nije jasno kako bi video pesaka ako ne vidi onoliki motor? E sad, pešaka nismo videli ni on ni ja, od pick-up-a koji je stajao u desnoj traci, sa namerom da propusti pešaka. Inače na tom mestu u oba pravca je čest slučaj da vozila u jednoj traci stanu da propuste a da ga u drugoj traci udare, nevezano da li je u desnoj ili levoj traci vozilo koje stoji sa namerom da propusti pešaka. Škola je pored, i neko stane da propusti dete, dete krene da trčucka i podtrči ispred vozila u drugoj traci. U ovom slučaju nije bilo dete, već stariji gospodin koji mi je pomogao da ustanem, ali čim sam mu pomenuo mogućnost svedočenja i podataka nestao je. Čini mi se da je pošten svet zaplašen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 9, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio si linkove na stranice, a ne na slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam linkove, a taman sam bio povećao gledanost na devianart.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Covek nije video pesaka niti motor, ima lezeci, a sve to UZ SKOLU Moj kraj...tu mi deca idu u skolu.... sta reci.... Dobro je proslo za tebe i za motor a i za pesaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 9, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbga kad prave sitne pametne telefone, a ljudima debeli prsti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Februar 9, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Taj pešački kroz dve trake je meni postao prava noćna mora, psihički. Nemali broj puta mi se desi (više kolima nego motorom) da stanem u desnoj traci na pešački, a u levoj samo prolete... nije mi jasno, izgleda sam ja tu stao tek onako, radi fore. Bar meni deluje da oni to tako vide, ako vide uopšte bilo šta. Osećam sa kao potencijalni saučesnik, samo zato što više od polovine vozača ne zaslužuje ni AM, a kamoli B kategoriju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 9, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj pešački kroz dve trake je meni postao prava noćna mora, psihički. Nemali broj puta mi se desi (više kolima nego motorom) da stanem u desnoj traci na pešački, a u levoj samo prolete... nije mi jasno, izgleda sam ja tu stao tek onako, radi fore. Bar meni deluje da oni to tako vide, ako vide uopšte bilo šta. Osećam sa kao potencijalni saučesnik, samo zato što više od polovine vozača ne zaslužuje ni AM, a kamoli B kategoriju... Meni je tako nastradala tetka. Jedan auto je stao, a drugi je pomeo. Mislim da je u takvim slucajevima cesce u pitanju imbecil, a ponekad i splet okolnosti, rasejanost i slicno. U svakom slucaju vrlo opasna situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se par puta desilo (kolima) da vozim levom trakom, u desnoj traci stane kombi, i posto je praksa da ljudi staju kako im se cefne, prva misao je sta ovaj stao, ni zmigavac, nista, i samo mi sinulo: Pesacki! I odmah po kocnici, iako jos uvek ne vidim nikog. I stvarno pesaci prelaze ulicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Februar 9, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u takvim slucajevima cesce u pitanju imbecil, a ponekad i splet okolnosti, rasejanost i slicno. U svakom slucaju vrlo opasna situacija. Ima svega... ne obraćaju pažnju ljudi ni na znakove (ponekad ni semafore), a kamoli na obeležja po putu. Meni se par puta desilo (kolima) da vozim levom trakom, u desnoj traci stane kombi, i posto je praksa da ljudi staju kako im se cefne, prva misao je sta ovaj stao, ni zmigavac, nista, i samo mi sinulo: Pesacki! I odmah po kocnici, iako jos uvek ne vidim nikog. I stvarno pesaci prelaze ulicu. Kao što reče kolega iznad, dovoljno je i mala dekoncentracija u takvim situacijama i eto sranja. Baš zato što se dopušta sve i svaša, kao što je ta praksa da se stane gde i kako hoće, treba podići nivo opreznosti sa svoje strane. Isto ti je kao i na motoru, nikad nonšalantno ne očekuj da će vozeč ispred/pored/iza tebe postupiti kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jako kritična situacija koja se često dešava a svi mogu da nadrljaju. To treba memorisati i pamet u vuglicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se par puta desilo (kolima) da vozim levom trakom, u desnoj traci stane kombi, i posto je praksa da ljudi staju kako im se cefne, prva misao je sta ovaj stao, ni zmigavac, nista, i samo mi sinulo: Pesacki! I odmah po kocnici, iako jos uvek ne vidim nikog. I stvarno pesaci prelaze ulicu. I meni se jednom desilo kolima, u Omladinskih Brigada, NBGD, kod Mercedesa, u dve trake stoje a ja u trećoj punom brzinom, kad sam stigao blizu vidim crno-na-crnom pešaci, njih 10-ak, zakočio sam duboko u pešačkom prelazu a da su oni bili manje obazrivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako sam danas socno, namerno zaleteo na pesake, naravno ne bih ih udario, ali da ih zaplasim. Lepo se na semaforu na ukljucennju u bulevar JNA kod klinickog pali zeleno, tj traje. Ja pustio odstojanje kolima ispred, i 2oje mamlaza po sred crvenog prelaze, da bar pretrcavaju, nego jok, nonsalantno, kao na pesackom sam i sad ima svi da stane. E neces ga majci, lego na sirenu i opizdio po gasu, naravno bio sam spreman da prikocim ili da ih obidjem, ali namerno cim posred njih. HEHEHEHE kao, kao gazele, preskacu pesacki, nanu im nenormalnu. Posle pokupio pesaka na pesackom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Taj pešački kroz dve trake je meni postao prava noćna mora, psihički. Nemali broj puta mi se desi (više kolima nego motorom) da stanem u desnoj traci na pešački, a u levoj samo prolete... nije mi jasno, izgleda sam ja tu stao tek onako, radi fore. Bar meni deluje da oni to tako vide, ako vide uopšte bilo šta. Osećam sa kao potencijalni saučesnik, samo zato što više od polovine vozača ne zaslužuje ni AM, a kamoli B kategoriju... Ovo je zesce cesta situacija kod Doma Vazduhoplovstva u Zemunu u Glavnoj ulici pogotovo u pravcu ka hotelu Jugoslavija, jer ima i ulica desno (Avijaticarski Trg) i jako cesto ovi u levoj traci misle da se usporava zarad skretanja, a kako dosta vozaca i inace ne koristi migavce, zabuna je veca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...