Jump to content

Moto Zajednica

Sat temperature

Recommended Posts

• suzuki rider, 365 postova

U pitanju je cbr 600f3. Skala stoji gde i treba, skroz dole, medjutim kada se stavi na kontakt ili kada se upali skala skoci gore do sredine i odatle pocinje sa merenjem. Problem nije u senzoru temperature tako da je verovatno nesto do sata. Da li je neko imao slicnih problema i sta bi moglo da bude u pitanju?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Evo mog "slicnog" iskustva. Autoelektricar mi je na na kolima u satu pogresnu zicu vezao za sat od temperature. Ne secam se koja je bila, mozda zica za punjenje akumulatora, mozda za pritisak ulja. Uglavnom kad startujem auto merac pokazuje minimalnu temperaturu i dok sam dosao do grada nabio je 140 stepeni, sto naravno nije bilo tacno. Znaci kako sam polako vozio kazaljka se pela kao da se pregreva. Vidi mozda ti je nesto u tom fazonu.

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Drugaru se desilo na cbr f1 da mu skala divljala tj, oscilirala zato što mu je regler prepunjavao(osetljive na napon) i sam sam imao sličnu situaciju na f3 al jedva primetnu i to se sve dešavalo kada motor radi.

Ti si napisao da čim daš kontakt(nema punjenja tj. motor ne radi) ona ode odma na pola a pošto si već rekao da si proverio senzor onda ti samo ostaje da proveriš instalaciju i otvoriš sat(nije komlikovano) i vidiš gde se zavukao gremlin. :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja