vuckooo 0 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Filter za vazduh je ok, a gde se nalazi filte za gorivo? Verovatno u rezervoaru.. :-\ provalio sam da skuter ima neki žešći bag :-D fazon prvi put kad upalim skuter trokira onda ga secnem na kljuc, znaci brzo okrenem kljuc kao da ugasim i vratim na kontakt ali da se ne ugasi motor...posle toga drugi skuter,ne trokira nista sve radi full..snimicu sutra pa cu okaciti link.. :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninic123 0 Napisano Jun 21, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: wien Motocikl: aprilia Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi,imam problem sa aprilia sr50 factory... Nece da upali,uzeo sam i drugu diznu varnicu ima ali je stalno mokra svecica... Moze pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 21, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dok radi radi, kad krene da zeza cupaj sve napolje i prebaci na karb.... glava i novcanik vise nece boleti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...