Djomla_ 134 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me koje su dimenzije lamela i opruga?Pocelo je krajem sezone da mi proklizava kvacilo u 4 brzini na vecem gasu.Koje delove kupiti i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike... po ovome zameni samo opruge! Ili ako nisi pri parama podmetni podloske 2mm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 1, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/en/artikel/lucas-clutch-spring-strengthening/10043946?list=37364493 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 134 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Nije bas najbolje razdvajao kad menjam brzine a proklizavao na jacem gasu,sta se tu desava nemam pojma.Zamenicu opruge i ulje pa cu videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 1, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Proveri ti sajlu kvačila da ti nije pretegnuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 134 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pazi,jesam je malo dotegao jer je lose razdvajao,a zasto lose razdvaja ako je sve na meru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 1, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan To kažem zato što daješ simptome upravo tako nečeg. Kada je sajla pretegnuta, ali malo, ti to ne osećaš u normalnoj vožnji. Ona odvaja kvačilo svega nekoliko procenata i lagan gas to neće da pokrene. Ali na jak gas prokliza Lepo iskontroliši, budi 100% siguran da nije takva neka glupost pa onda gledaj dalje u kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zameni ti opruge i ulje, i javi nam kako je.... Naravno sajla kvacila treba da ima slobodni hod par mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 134 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo spakovali kvacilo,zamenili ulje i filter.Menjac kao u sir,lako se salta i ne "uji" kao pre. Ostaje da se vidi kad otopli kako se ponasa na vecim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 20, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je cuti, javi utiske i iz voznje obavezno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 20, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li taj dihtung kupio ili pravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 134 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je cuti, javi utiske i iz voznje obavezno!!! Javljam cim malo otopli Jesi li taj dihtung kupio ili pravio? Nisam pravio,narucio 650 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos sipao motul 15w50,isao sam logikom gusce ulje je bolje za kvacilo i menjac,medjutim...tesko je isao 1-2 i 2-3,pogotovo dok se ptpuno ne zagreje.Vratio sam se na 10w40,ipak suzukijevi injzenjeri bolje znaju...ko bi rek'o :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve OK ne bi trebao da osetis tako dramaticno razliku u gustoci ulja, pogotovo NE leti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si narucio dihtung? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 134 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos sipao motul 15w50,isao sam logikom gusce ulje je bolje za kvacilo i menjac,medjutim...tesko je isao 1-2 i 2-3,pogotovo dok se ptpuno ne zagreje.Vratio sam se na 10w40,ipak suzukijevi injzenjeri bolje znaju...ko bi rek'o :-) Nikakvih problema ja nemam,lako se salta, i kad vracam u prvu prosto se zacudim kako to lako ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...