thelord 97 Napisano Januar 29, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna je krv 0- za bebu staru samo 9 meseci radi lecenja. Beba ima dijagnostifikovanu leukemiju. Mole se oni koji imaju ovu retku krvnu grupu da namenski daju krv za Sofiju Biorac. Hvala svima unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 29, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam 0+ zvao sam zavod za transfuziju da pitam moze li, odmah su znali o kome se radi kada sam pitao. Rekose mi da mogu da dam posto im trebaju samo trombociti iz krvi. Tako da znaju ljudi da izgleda moze da se da i ako niste 0- Moze sutra da se da izmedju 8-10h.. Vidimo se tamo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja imam B- i ako je moguće da dam krv a da se izvrši zamena, stojim na raspolaganji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 0+ i ako je moguce nekako da dam krv u zavodu za transfuziju u Nisu mogu sutra da odem. da li hoce oni da posalju to ako je hitno ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 29, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ih i pitaj. Ja sam zvao ove u BG-u da pitam. Ne zna to niko od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 0+, daću ovih dana, sutra ne mogu stići. Kad radi zavod subotom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 0+, daću ovih dana, sutra ne mogu stići. Kad radi zavod subotom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvacu sutra da vidim kako to ide i javljam sta sam napravio da znaju ljudi ako moze da daju u svom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam upravo izasao. Testirali me i ne vredi. Posto je toliko mala ne moze nista sem 0- Tako da ako niste sigurni da ste 0- ne vredi ni da probate. Retka je grupa u pm Ako neko ima neka ode na prvi sprat tamo je i devojcicin tata. Ceka ljude koji bi mogli da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nazalost ne moze da se da krv u Nisu i da dodje onom kome je namenjena. Ja sam 0+ I video sam da marko13 napisao sa ne odgovara ta gpupa ali mi je cale 0- i zvali smo zavod za transfuziju i rekli su da to nije moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 30, 2015 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bio jutros i testirali me. Pošto sam 0+ rekli su da će me obavestiti ako bude trebalo da dam. Upoznao Sofijinog tatu i ostavio mu svoj broj telefona. Ne poznajem nikoga sa 0- da bih mogao da ga pozovem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Dam ista prica. Napisao sam jutros to kada sam izasao. Ne vredi nista ako nista 0- Nema poente ni dolaziti. kazu da 0- ima samo 7% ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 30, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji se odazivaju za pomoc! I ja mislim da je 0- jedina mogucnost nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je priča sa davanjem u drugim mestima. Na poslu sam i u gužvi i nisam ispratio. Potencijalni davaoc je u Pazovi, 0- grupa. Može li se tamo negde dati za Sofiju? Može info na 064/635-62-65 jer nemam vremena da proveravam forum. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dao krv, ali mi rece ljubazna sestra da je najbolje ako mozemo da stupimo u kontakt sa Sofijinim ocem i budemo mu na raspolaganju za neko buduce davanje kada zatreba, trenutne kolicine za malu Sofiju su zadovoljavajuce. tako da je mozda najbolje u ovom trenutku da se napravi spisak potencijalnih davaoca za ubuduce. Naravno ovo je samo predlog i nadam se da nisam dao neku pogresnu informaciju, slobodno me ispravite. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je u kontaktu sa Sofijinim tatom , slobodno mu recite da predlozi tim tamo lekarima da mogu da trebuju trombocite 0- od vma ... Terapijska doza za bebe je jedan ili dva trombocita , verujem da ih imam na poslu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko broj telefona roditelja? Može pp ako je ovde problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 30, 2015 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne uzeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1620 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem sa ako i dalje treba krvna grupa 0 - . tel 063 838 0981 Seba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan predlazem administratorima da uvedu u opis imena da moze da se ostavi i krvna grupa zlu ne trebalo ko hoce. .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Februar 10, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan 0+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada vidim temu. Ako jos treba ili ce trebati ja sam O-,prijavljujem se na spisak. poslato sa plaze pored ladnog piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...