JevtaNS 1905 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za suzuki GSX 750f 98-06 fuzastere ili samo gume za iste.Po nekoj normalnoj ceni ako ima. Fuzasteri su specifični i ne gađaju se sa drugim modelima što pretstavlja problem.Ak ću da budžim nešto imam ove moje da budžim. Ovi sa dodatkom dole su prednji ,a bez dodatka zadnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 28, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jaaako teshko za nachi, vidi sa bubijem iz smedereva, ima nekoliko Fova rasturenih.. Bubi Smederevo 064 1234 064 ako te nisi polomio namotaj neke izolirke, jes ruzhno al che biti mekshe. ja imam neke aftermarket metalne ako hochesh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu izlomljeni samo gume uštećene može to i ovako al ajde da probam.Ima nešto polovnih na KP al su gori od mojih dobri nekom ko je svoj slomio.Ako se baš jako naljutim biće CNC Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 29, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan CNC opet neche biti gumirano nazovi bubija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno će ovih dana biti naručeni kineski.A gume kad nađem.Ovi kineski kolko vidim moraju da idu na malu doradu al rešiću. FJCharli Ti si momtirao te kod tebe na motor nazad kolko vidim kako se ponašaju jel radi preklapanje lepo jel rupa za onu oprugu i kuglicu na pravom mestu.Jel deluju sigurno za penjanje suvozača na motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 29, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bolje uzmi od necheg drugog kao ja od gsx750e i obradi te, nego kinu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 2, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti igra ovaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane treba da ima rupica jel na istom mestu ko na onim gore.Ako je samo jedan ne igra ja bi da budu isti bar po parovima.Ono na slikama su moji menjam ih samo zbog toga što su fume u malo lošijem stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 3, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To mi ne igra.Ipak ja ovo radim samo radi estetike. Našao sam neke aluminijumske imam uveravanja da pasuju,ali videćemo tek kad stignu.Po katalozima ne gađa se ni sa jednim drugim modelom za prednje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...