matori351 284 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pretpostavljam da se još neko osim mene vozi i u ovim vremenskim uslovima. Ja uredno idem na posao i sa posla svaki dan ( osim onih par dana kad je padao sneg ) i manje više nemam posebnih problema. Naravno da sam se obukao dobro pa je ipak pomalo hladno , naravno da pazim više nego inače naročito kod skretanja i adekvatnu povećanu pažnju posvećujem drugim učesnicima u saobraćaju ( i njima je smanjena vidljivost ). Voleo bih da razmenimo iskustva , za početak bih ja da pitam kako da sprečim da mi se naočare za vid zamagle ( jebiga kad moram da ih nosim ... ) osim da malkice podignem vizir jer to pomaže al' je onda hladno u p.m. ... Što se vizira tiče - probao sam da ga namažem ferijem ( za suđe ) i to baš pomaže - definitivno se manje magli i mnooogo se brže razbistri ... a i čist je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sociva matori...a za magljenje vizira samo dobar pin lock dodatak na vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 28, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... za početak bih ja da pitam kako da sprečim da mi se naočare za vid zamagle... Što se vizira tiče - probao sam da ga namažem ferijem ( za suđe ) i to baš pomaže - definitivno se manje magli i mnooogo se brže razbistri ... a i čist je ... Odgovor koji trazis je skriven u tebi. Woah. Ja sam jednom prilikom u nuzdi (u nedostatku ferija i pinlocka) napravio disaljku od flase za vodu. Kao ronioci. Radi super. Znaci samo osmislis neki auspuh i voila. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan sočiva ne mogu više da nosim nažalost a ovo sa disaljkom ću da probam prvom prilikom ... davno nisam ronio al' ima još neke stare opreme i smisliću već nešto ... hvala za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Januar 28, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za kacigu uzmes ovaj PINLOCK , radi provereno dobro, imas cak i Temu o istom. Sto se tice navcari.....kao sto sashac rece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da razmenimo iskustva , za početak bih ja da pitam kako da sprečim da mi se naočare za vid zamagle ( jebiga kad moram da ih nosim ... ) Što se vizira tiče - probao sam da ga namažem ferijem ( za suđe ) i to baš pomaže - definitivno se manje magli i mnooogo se brže razbistri ... a i čist je ... .... a da iskoristiš Feri I za naočare . .. ne može da škodi . . . ako ništa drugo, bar ćeš ih lepo očistiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Februar 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Otiš'o jutros na posao ... ladno al ništa posebno ... e sad kad sam krenuo kući ( oko 17 hova ) veje za medalju ... Polako , oprezno , polupodignut vizir zbog magljenja i jupiiii ... ide nekako ... upalio sva četiri da kavezarima bude jasno da idem polako i da nisam baš u stanju da se tek tako sklanjam ... i cool , sve ide manje više ok , još malo pa sam kući i onda ... onda ... uvek ima neka stoka da upropasti sve dobro ... proleti lik pored mene kroz rastapajući se sneg i ZALIJE me ko na ajs baket čelendžu ... leva nogavica i dupe sa te strane mokri skroz ... pa kad nisam poludeo ... e da sam mogao da ga stignem odrobijao bih ga k'o čoveka ... razlog zašto ovo pišem i to baš u ovoj temi je što ja uredno nosim zimski aktivni veš ( domaći - cherish ) ... dakle mokar ko vaterpolista dolazim kući skidam pantalone još u predsoblju jer se cede ko loš kišobran i ukapiram da i pored osetne hladnoće veš koji je spolja vlažan je SUV u dodiru s kožom ... znači ne mogu da verujem koliko je ovo dobro ... toplo preporučujem svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Februar 6, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar vetrobran na motoru je zakon, usmerava vazduh preko kacige pa ne moram ni da spuštam vizir, čak ni kad je hladno. Magljenje vizira = 0. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Za kacigu uzmes ovaj PINLOCK , radi provereno dobro, imas cak i Temu o istom. Sto se tice navcari.....kao sto sashac rece preko koga moze ovo da se poruci?trenutna cena mu je skoro pa za dz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 7, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Preko Sekule iz Šapca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako znati da li npr. ovaj pinlock pase na mojoj kacigi? Da li su univerzalne velicine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам га ставио на Каберг флип ап, колега на Шкорпиона итд. Требало би да је универзалан, зато долази у комплету са сисицама за качење. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar za kisno i hladno vreme Tucano takeway R093 ima da se kupi i na kupujem prodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Februar 7, 2015 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Preko Sekule je narucen Pinlock duzine 30cm, sirine 8.5cm, premerte vizire dal se uklapa il ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ako moze br.na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 31, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imade neko iskustva sa zimskim gumama za skutere? Vidim da su se od pre par godina pojavile u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate vi i zimski komplet guma za motorinije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Februar 24, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno tj pre 10god, Verano je imao set zimskih guma za skutere free picture hosting free picture hosting free picture hosting Nikad nije bilo prodaje sto se zimskih guma tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Februar 25, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan pa zato i pitam jer letnje gume tj ta smeša koji ih čini, otvrdne poprilično preko zime i onda je vožnja po zimi još veća žurka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 6.2.2015. at 20:55, Nimmin je napisao: Dobar vetrobran na motoru je zakon, usmerava vazduh preko kacige pa ne moram ni da spuštam vizir, čak ni kad je hladno. Magljenje vizira = 0. Vizir na kacigi nikad ne spustam...sluzi mi samo kao kacket kad pada kisa da kapi ne zavrse na naocarima... Veliki vizir na skuteru/motoru je jedan od najbitnijih stvari za voznju u svim vremenskim uslovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 24.2.2017. at 23:36, srdjos je napisao: Jel imate vi i zimski komplet guma za motorinije? Nisam ih nikada probao, ali verujem za znace dosta.. Redovne gume koje sad vozim, Pirelli Scooter Angel su bile savrsene prosle sezone...i pocetkom ove...a onda se nesto dogodilo pa su postale nikakve... Verovatno im ta zima bas nije prijala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...