RAVEN MOTORCYCLES 46 Napisano Januar 27, 2015 moto-raven.com, 100 postova Lokacija: Palić Motocikl: Kawasaki VN 1700 Voyager, Kawasaki GPZ 900 R, Yamaha XS Eleven 1100, Suzuki GSXR 1000 L7, NSU OSL 251, BMW R 1150 R Rockster 80 Edition, NSU Prima III, Piaggio Vespa T5, Piaggio Vespa NV 150, Honda CBR 900 RR SC 28, Kawasaki W800 Street, Honda XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani drugari, ....želim da kupim Kawasaki Z1300 iz 1979 godine. Izmedju ostalih motora ( Yamaha GTS 1000, Vespa Piagio T5 150 ), posedujem Kawasaki Zephyr 1100 sa kojim sam izuzetno zadovoljan i sa kojim se oduševljavam svakim danom od kada sam ga kupio. Želim da upotpunim kolekciju sa čuvenim "Z" Kawasaki-jem...... Da li neko može da mi kaže nešto više o ovom motoru, za koji znam već u startu da je monstruozna i čuvena mašina. Znači: - da li ga je neko vozio - iskustva - prednosti - mane - okvirna vrednost motora danas.......... - bilo šta drugo što bi mi olakšalo kupovinu istog Hvala unapred, Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Zefira 750 pa razumem tvoju zaljubljenost.Nazalost malo sta znam o ovom motoru ali mogu da predpostavim mogucnost nabavke..verovatno ga je vrlo tesko naci a i sumnjam da je povoljan.Ako te interesuje,pre neki mesec sam nasao na Fejsu stranicu neke radionice u Japanu koja radi samo te starije Z Kavasakije..prelepi su.Ukucaj ovo u pretragu サンクチュアリー本店 .Ukoliko ga budes pazario,baci neku sliku.Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN MOTORCYCLES 46 Napisano Januar 27, 2015 moto-raven.com, 100 postova Lokacija: Palić Motocikl: Kawasaki VN 1700 Voyager, Kawasaki GPZ 900 R, Yamaha XS Eleven 1100, Suzuki GSXR 1000 L7, NSU OSL 251, BMW R 1150 R Rockster 80 Edition, NSU Prima III, Piaggio Vespa T5, Piaggio Vespa NV 150, Honda CBR 900 RR SC 28, Kawasaki W800 Street, Honda XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan ....našao ga u Srbiji u dosta lošem stanju.....nisam ga još fizički video, ali i na osnovu razgovora ( nije vožen nekoliko godina ) može da se zaključi da će biti potrebno dosta ulaganja... U Nemačkoj ih ima, a cene su astronomske ( 5-10 HEUR )...... Vodim se sa time da danas može bukvalno sve da se nabavi ( mislim na delove )....i to je ono što me još više približava kupovini...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN MOTORCYCLES 46 Napisano Januar 27, 2015 moto-raven.com, 100 postova Lokacija: Palić Motocikl: Kawasaki VN 1700 Voyager, Kawasaki GPZ 900 R, Yamaha XS Eleven 1100, Suzuki GSXR 1000 L7, NSU OSL 251, BMW R 1150 R Rockster 80 Edition, NSU Prima III, Piaggio Vespa T5, Piaggio Vespa NV 150, Honda CBR 900 RR SC 28, Kawasaki W800 Street, Honda XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Zefira 750 pa razumem tvoju zaljubljenost.Nazalost malo sta znam o ovom motoru ali mogu da predpostavim mogucnost nabavke..verovatno ga je vrlo tesko naci a i sumnjam da je povoljan.Ako te interesuje,pre neki mesec sam nasao na Fejsu stranicu neke radionice u Japanu koja radi samo te starije Z Kavasakije..prelepi su.Ukucaj ovo u pretragu サンクチュアリー本店 .Ukoliko ga budes pazario,baci neku sliku.Srecno Dulence, ....hvala na lepim željama, ako ga kupim, okačiću slike............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7698 Napisano Januar 27, 2015 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5840528/kawasaki_z_1300/ Imao prilike davnih '80-tih da ga malo provozam, mislio sam da sedim na reketi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...