nellle 614 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vase misljenje o ovim gumama... Do sada sam vozio Pirelli Diablo koje su bile na motoru kada sam ga uzeo,bivsi vlasnik mi je rekao da je sa njima presao par hiljada km,na oko su delovale dosta neistroseno...Sa njima sam bio zadovoljan,dobar grip,super po mokrom (a hvala bogu prosle godine sam 90% vozio po kisi) da bi posle jedno 3500-4000km kao odjednom izgubila sva svoja svojstva i pocela da proklizava kao luda iako na oko i dalje izgleda dobro tj ne previse istroseno.Sto znaci da je ta guma isterala oko 6-7000km. Zanima me koja bi od ovih guma meni najbolje legla na Er6n.Da li je realno ocekivati 10 000km+ od ovakvih guma?Od 10 000km,mozda bih 1000 bilo po gradu,bez autoputeva i gotovo sve two up iliti sa suvozacem. http://www.metzeler....?version=933472 http://www.pirelli.c...t/angel_gt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Januar 27, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Michelin pilot road 4 obavezno pogledaj. Odlicna guma Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sa preko trideset godina na motoru i preko dvadeset pet godina servisa oko njih,mogu samo da kazem... Pirelli Angel... Nema bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa preko trideset godina na motoru i preko dvadeset pet godina servisa oko njih,mogu samo da kazem... Pirelli Angel... Nema bolje... A M7 RR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan angel GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...