Carlito. 183 Napisano Januar 26, 2015 (promenjeno) KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja mislim da ovo mora da ponovimo... :) U to ime evo teme za sve kojima je bilo vise nego dobro na zimskom druzenju, i za sve koji bi zeleli da se prikljuce. Nakon pretrage borilista nasao sam jednu lokaciju koja je vise nego korektna sa cenama, plus zimski teren ima i grejanje. Paintball Singidunum iz Beograda ima resenje za nas zaludjenike . Imaju fb stranu mozete da pogledate sve informacije. Naravno predloge i sve ostalo samo saljite. Cenim da bi mogli da ponovimo rokanje krajem sledeceg meseca. Da ne smaram dalje, nadam se da nisam pogresio sa ovom temom... Do sledeceg rokanja budite mi dobri i pozdravljeni. Promenio Januar 26, 2015 član alexanto ubačena fotka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i rad sam da ponovo pucam! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put ne propustam, ako me primate , pa makar u ulozi bolnicarke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan He, he paljevine jedne Dobra ideja Carlo Vidim da svi nosimo vrlo pozitivne utiske sa ove zajebaVancije pa nije loše da imamo ovakvu temu gde bi dogovarali nove "bratoubilačke" poduhvate Obzirom da nam se bliži moto sajam (a znamo šta smo smislili za isti ) možda bi dobar termin bio druga polovina februara - na pola od ovog druženja i grupne posete sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 26, 2015 (promenjeno) KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale, to sam upravo i razmisljao . Overimo grupno Sajam ujutru , pravac na rokanje , i posle toga overimo recimo dobro nam poznatu Trpezu koja je blizu samog borilista. Eto nam nove avanture za ceo dan uskoro Ustvari ja ne znam kad je moto sajam??? xexexe Nema veze u svakom slucaju polovinom februara pada prva rokachina. Sledece nedelje cemo polako plasirati datum, i poceti sa spiskom da mogu svi da se organizuju za taj dan na vreme. Promenio Januar 26, 2015 član Carlito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može i tako a pričali smo da posle sajma idemo na kuglanje zato sam mislio da paintball ponovimo u drugoj polovini februara. Moto sajam je od 20. do 29. marta. Plan je bio da tada malo kuglamo a paintball možemo opet obaviti u aprilu posle neke kraće MAXI vožnjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 26, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sale jos nam samo fali da organizujemo Bingo i Tombolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba i ima zainteresovanih, ima da bude i pikado i šah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan A bacanje kamena s ramena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ajd' sad da ne off-ujemo više ovu ozbiljnu temu dakleM, Carlito neka utvrdi datum u drugoj polovini februara za novi "bratoubilački" poduhvat MSC-a pa da se lagano meĆemo na spisak, oni koji smo zainteresovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Januar 26, 2015 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer racunajte na mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oću i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 27, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo bilo msc ili mscs? odlichno zezanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan MSC fuck yeah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Januar 27, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan JA kontam, ako dodjem, necu se ni prestaviti, da ne bi najebao od pola foruma tokom igre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Januar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Не брини препозна ћемо те Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Januar 27, 2015 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo luda stvar, i ja bih ponovio opet...A i ova promena mape nije losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan,baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Januar 27, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Bukovac opet, ali pod uslovom da se moze i na sprat. Mnogo bi bilo zanimljivije...Ja sam krov obisao i cela hala se preko krova predje i strava je... Nazalost, blokirala puska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 27, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bukovac moze ali za letnji susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 28, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Bukovac opet, ali pod uslovom da se moze i na sprat. Mnogo bi bilo zanimljivije...Ja sam krov obisao i cela hala se preko krova predje i strava je... Nazalost, blokirala puska! https://www.youtube.com/watch?v=tc1VkJOpS8Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 31, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zakazujem sledeci okrsaj : 21.02.15 u Beogradu , da mozemo svi na vreme da se organizujemo za taj dan. Mozemo kasno popodne da se rokamo recimo oko 18h , pa eventualno na klopu u obliznju dobro nam poznatu trpezu... Svi su dobrodosli naravno . Sa spiskom cemo poceti 10.02.15 . Dok ne krenemo sa spiskom oni koji bi isli neka roknu plus okvirno da znamo zbog rezervacije. Do tada svima Maxi Pozdrav. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Februar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se 10. već bliži kraju, red je da započnemo spisak za šorku 21. 01. alexanto 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 10, 2015 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta nam je ciniti ako temp. bude bila niza, maske ce magliti samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...