panoramaturist 11 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj,a da probash lamele ispod karburatora da ti slucajno ne dihtuju dobro pa ti se smesha goriva vraca natrag u karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 21, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan nabavio sam originalni bobinu za njega, medjutim ne baca nista varnice...ali tek sad shvatam da nemam CDI na motoru(u pocetku sam mislio da oni fabricki nemaju cdi, i posle malo guglanja vidim da imaju) Imam manjak delova na instalaciji a motor je bio radio...jedan jedini kabel mi ide sa paljenja na bobinu , ovo ostalo je budzeno i povezivano Sa ovom starom bobinom ima slabu varicu, ne znam sta da radim , prosli vlasnik mi je rekao da skinem magneti i ocistim ga od rdje , dal to moze imati neke veze sa paljenjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 22, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas osmirglao magnet kolko sam mogao , i proradio motor , stavio svecicu super bosnu f65 (od yuga imao viska) Radi i ide ko blesav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...