koma 736 Napisano Februar 22, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koma ja bih se okusao u B klasi ali mi pogolemo motorce .Po karakteristikama je puno blize malim nego velikim. Honda xr650r 60ks 130kg. Rad i zahvalan bih bio ako me mos prosfercovat. Hvala Cao, Mislim da nemas neke sanse da zavrsis u B sa tim motorom. Prosle godine je bio Nikola sa 690 endurom i ne razmislja vise u tom smeru, a ove godine ce ipak biti zahtevnije malo. Moj savet je da menjas klasu. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 22, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu poslusati pametnije. Ustvari neka prenoci. Koliko se secam Nidza sa 690 se namucio ali nije bio na enduro gumama. Kako god bitno je da sam dio cirkusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 24, 2015 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Janko, sigurno će lepša vožnja biti u B klasi. Moooždaaa... bi mogao da probaš. A kada utvrdimo trasu, javljam ti moje mišljenje, posle možeš da promeniš klasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 24, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Niče Golže, ja bih skroz verovao našem prijatelju Patku i oslonio se na njegovo mišljenje. Kad je sa Rajkom dosadno bilo . Ako treba, ja ću te na stazi čekati da kurblam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 24, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Naravno cekam misljenje Sensei Patka. Iko hvala na ponudi, ponezder ti one zute i kurblam ja sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo...kurbla Ler na 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se u klub ljubitelja kurble, i postovaoca lera na 2000 rpm! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 25, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Niče Golže, ja bih skroz verovao našem prijatelju Patku i oslonio se na njegovo mišljenje. Kad je sa Rajkom dosadno bilo . Ako treba, ja ću te na stazi čekati da kurblam! Ko je rekao, da hoce da kurbla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 25, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Pola motora u B klasi su na kurblu (: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan kako ce biti oznacene trase po kojima ce se voziti, hoce li biti isto kao i prosle godine >? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 25, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako ce biti oznacene trase po kojima ce se voziti, hoce li biti isto kao i prosle godine >? Pricipijalno da, realno ne, drugacija je konfiguracija terena pa samim tim bice drugacije. A o svemu na brifingu pred trku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 26, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kako ce biti oznacene trase po kojima ce se voziti, hoce li biti isto kao i prosle godine >? Pricipijalno da, realno ne, drugacija je konfiguracija terena pa samim tim bice drugacije. A o svemu na brifingu pred trku Kepo bi na brifingu rekao..ma samo pravo.. negde mora da se izađe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Pola motora u B klasi su na kurblu (: A zasto motori na kurblu nemaju neke beneficije ( kao sto postoje kazneni minuti, trebalo bi da postoje i neki nagradni min ) :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 26, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne zaboravite ozvucenje za brifing da ne bude ko prosle godine da vas nadglasaju turisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce biti mozda nekih dukseva ove godine? majcu i dres vec imam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesira ko sto od guma planira da vozi na tari , ja nesto narucujem pa da vidim i iskustva ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesira ko sto od guma planira da vozi na tari , ja nesto narucujem pa da vidim i iskustva ostalih. Kamenita podloga, u slucaju kise klizava, blata skoro da nema cak i ako pada kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 26, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu svetleći putokazi za ovu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koma, jel se vozi po vec utabanim stazama od ranije? I ako se secas zajednicke viznje od pre, jel to naginje prema A ili B klasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koma, jel se vozi po vec utabanim stazama od ranije? I ako se secas zajednicke viznje od pre, jel to naginje prema A ili B klasi? Bice sareno, to kad si ti bio je B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ta vožnja obuhvata i A i B klasu. Oni težih par delova će ici u A klasu, ostalo u B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu svetleći putokazi za ovu godinu Tebi kad se napalis ne pomaze ni semafor, sedi 1 :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mi u odgovaramo u isto vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ta vožnja obuhvata i A i B klasu. Oni težih par delova će ici u A klasu, ostalo u B. Ali bice u A mnogo tezih delova od onoga sto si video kada smo to bili jedanput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...