rboban 1038 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dobio godisnji za termin trke, ostaje SAMO da nabavim malo opreme... Ima neko nesto za prodaju, povoljno i ocuvano a jeftino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 13, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prošli put pozajmljivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To bi i meni bilo najpametnije, posto ne planiram nikakav trening, ni enduro voznje pre a ni posle... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan To bi i meni bilo najpametnije, posto ne planiram nikakav trening, ni enduro voznje pre a ni posle... Sent from my iPad using Tapatalk Cekaj planiras na enduro takmicenje sa SM.....KHM KHM vrlo samouvereno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 13, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan To bi i meni bilo najpametnije, posto ne planiram nikakav trening, ni enduro voznje pre a ni posle... Sent from my iPad using Tapatalk Cekaj planiras na enduro takmicenje sa SM.....KHM KHM vrlo samouvereno . Sve to ide, samo čizmice, važan je provod... prošle godien je jedan 690sm bio na slikovima sve sa full-face kacigom . Bilo mu je do jaja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To bi i meni bilo najpametnije, posto ne planiram nikakav trening, ni enduro voznje pre a ni posle... Sent from my iPad using Tapatalk Cekaj planiras na enduro takmicenje sa SM.....KHM KHM vrlo samouvereno . Sve to ide, samo čizmice, važan je provod... prošle godien je jedan 690sm bio na slikovima sve sa full-face kacigom . Bilo mu je do jaja! Covek je vozio je svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 14, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni bese bio 12. - 13. Nisu bas slikovi, ja sam mu dala moje stare gume. Pirelli ne secam se koji ali imale su saru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su za endurase sve gume bez kranpona slikovi..... Na tari samoj bese nema ni jedna pumpa za gorivo? Trebamo ii dodatno gorivo da ponesemo? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Treba da poneseš gorivo jer su najbliže pumpe u Kremni i B. Bašti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba li i mi sa Super Tenerama da ponesemo goriva:-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno hakala, pola će prospe, a druga polovina će brzo ispari na Tari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Treba da poneseš gorivo jer su najbliže pumpe u Kremni i B. Bašti. bila je pumpa na kaludjerskim barama otvorena proslo leto, neznam jel jos radi. Nisam bio od Avgusta na barama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 16, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Teska i super teska ne treba da nose gorivo. Na 15km od Kaludjerskih bara ima pumpa ( Kremnna i B.Basta). Ko noze od te tacke da dobaci 180km ne treba mu benzin. Vise o svemu uskoro na nasem sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci napunimo rezervoar i sa njenih 240kg bice opustencija voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 16, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Teska i super teska ne treba da nose gorivo. Na 15km od Kaludjerskih bara ima pumpa ( Kremnna i B.Basta). Ko noze od te tacke da dobaci 180km ne treba mu benzin. Vise o svemu uskoro na nasem sajtu Znaci meni ipak treba, ne mogu ni na asfaltu da dobacim tu kilometrazu, a na makadamu jos manje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 16, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Koma, za gorivo cemo lako. Nemo pive i rajke da fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 16, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Koma, za gorivo cemo lako. Nemo pive i rajke da fali U tom kraju nikome to nije zafalilo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 16, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Teska i super teska ne treba da nose gorivo. Na 15km od Kaludjerskih bara ima pumpa ( Kremnna i B.Basta). Ko noze od te tacke da dobaci 180km ne treba mu benzin. Vise o svemu uskoro na nasem sajtu Znaci meni ipak treba, ne mogu ni na asfaltu da dobacim tu kilometrazu, a na makadamu jos manje... Poneseš samo crevo, ako ja krenem Caponordom biće goriva za sve . Jedino što ćeš morati a to je da me sačekaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 18, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasa stranica je osvezena i ponovo aktivna. Sve informacije vezane za ovu godinu, kao i galerija slika i video od prosle, mozete naci na njoj. http://www.xross-team.com 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan opet teškaši i superteškaši "krajcovani" za jedan dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 18, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan opet teškaši i superteškaši "krajcovani" za jedan dan... Mene vise smara ovaj deo => http://www.xross-tea...tora-i-prijava/ Mnogo paznje A i B klasi (sto je u redu), a malo paznje ostalim klasama .. Znaci opet ce biti cirkus kako medju motorima, tako i medju opremom ... (Prosle godine jedni vozili kros gume, neki vozili ono blato Gs-ovima sa Anakijem, ginuli, gurali, terali od 400cc, preko supermoto motora do 1200cc, sve i svasta, samo sto nakedi i zujke nisu bili ) Mislim da je to moglo ove godine malo lepse da se "okviri" za C, T i ST kategoriju da bar imas neki osecaj da si zaista na nekom reliju ili sta god jer verujem da nece biti zanemarljiv broj ucesnika ovih klasa ni ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hajde jedno po jedno: Popsi: Niko nije krajcovan za jedan dan. Veliki motori imaju trening u petak, takmicenje u subotu i organizovanu voznju u nedelju, to je tri dana. Mali motori imaju trening i merenje vremena u subotu a voznju u nedelju, to je dva dana. Hitmene: Ne znam odakle ti ideja da je vise paznje posveceno malim motorima i kako si to zakljucio? To sto neko stavlja jedne gume, druge, tezi motor nekome, to stvarno ne moze da resi i pored sve volje. I u hard enduru imas samo jednu kategoriju pa ti dodji sa 550cc ili sa cvajom od 125kg. Razlika u tezini je 50kg.. to je tvoj izbor. Negde ce da bude bolje jednima, negde drugima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 19, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hitmene: Ne znam odakle ti ideja da je vise paznje posveceno malim motorima i kako si to zakljucio? To sto neko stavlja jedne gume, druge, tezi motor nekome, to stvarno ne moze da resi i pored sve volje. I u hard enduru imas samo jednu kategoriju pa ti dodji sa 550cc ili sa cvajom od 125kg. Razlika u tezini je 50kg.. to je tvoj izbor. Negde ce da bude bolje jednima, negde drugima. Pa bar da se uniformise tip guma i motora (enduro) ... to bi bilo ok Gume svakako mogu da se rese informacijom na sajtu kao i za male motore sto pise: "Mali motori moraju da budu u klasi do 550 ccm, cross ili hard-enduro motori, sa odgovarajućim cross ili FIM enduro gumama sa kramponima. Kramponi na gumama moraju da budu u dobrom stanju zbog bezbednosti vozača." Mislim kapiram da je sad to sve gotovo i reseno, ali Koma dolaze bre ljudi sa Anaki i supermoto gumama i zalecu one makadame i lome se po blatu .. Znas i sam o cemu pricam ... Onda ti je to kontradiktorno sa gore navedenom recenicom "kramponi na gumam moraju da budu u dobrom stanju zbog bezbednosti ... " U tom smislu cini mi se manje panje je posveceno ostalim klasama koje nisu A i B. Ovo je naravno samo dobronamerna sugestija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pravilnik postoji, ali mislim da u teskoj i super teskoj ako se stavi uslov kramponi, da ce SMANJITI broj ucesnika drasticno, a kako sam shvatio vozi se MAKADAM pa smatram da nisu nuzni.... Ja sam svestan da sa osakacen sa 17 tockovima, ali to je moj izbor... I moja odgovornost!!! Da se ogranici samo na ENDURO motore, automatski NE bih mogao da vozim, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pravilnik postoji, ali mislim da u teskoj i super teskoj ako se stavi uslov kramponi, da ce SMANJITI broj ucesnika drasticno, a kako sam shvatio vozi se MAKADAM pa smatram da nisu nuzni.... Ja sam svestan da sa osakacen sa 17 tockovima, ali to je moj izbor... I moja odgovornost!!! Da se ogranici samo na ENDURO motore, automatski NE bih mogao da vozim, zar ne? Da, da ....prosle sam godine bio 8 sati mokar od tog makadama...... ne zavaravaj se brate, zakacice te neko blato, nema leba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...