Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 31, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Onda da se merimo na BRUTO ... jbga ja imam 120 kg i motor od 130 kg ...to je isto sto i Busman na Africi Drugari...ko zeli da pretenduje na rezultat , neka spremi konkurentan motor ... bar sam toliko shvatio gledajuci trke, vozac sprema i prilagodjava motor trci, a ne da se trka prilagodjava motorima Neka mi niko ne zameri...evo ja cu da skupljam plastiku PS. jos jedan glas za sljivu E, nemoj da mi glumis Ferdinanda. Dodjes na nesto sto se zove CHALLENGE, drago ti je sto imas startni broj, od momenta kada ti je ukljucena stoperica puls ti skoci na 200rpm, ne cujes nista oko sebe osim zvuka svog motora i onda mi kazes da si dosao da mirises cvece pored staze. Ma da, ja sam pao s` kruske. :lol: ps. Ko je rek`o sljiva, kajsija, kruska? Bas tako Rade ... CHALLENGE a ne DEADRACE ... I rekli smo dunja Busmane moj, dunja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako Rade ... CHALLENGE a ne DEADRACE ... I rekli smo dunja Busmane moj, dunja Sve ti je to mrtva trka sa recima. Stoperica je stoperica. Znaci medovača, Vlado moj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi da skupljam dunje ovaj plastike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, Vlada će svakako mirisati cveće pored staze i ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 31, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, Vlada će svakako mirisati cveće pored staze i ove godine. Ako ti tako kazes, o veliki Manitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U koju kategoriju spada lc4 supermoto sa slikovima? Ako je sa afrikama da znam da ne menjam gume bez potrebe :-) Ti si u mojoj kategoriji, a sa afrikama se ne bih zajebavao na nevidjeno! Zivi bili pa videli kom' obojci, kom' opanci ... pa makar bili i slik !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, Vlada će svakako mirisati cveće pored staze i ove godine. A sta ako ga na Tari ga ubode "zuta osa" u nezgodno mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 1, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako cete sa sm tockovima da picite onda bar nabacite one tkc, ja sam se iskreno prosle godine u raskoj vazda napatio sa prilicno celavim gumama, na ravnom super al kad dodje spust pusti sve i moli boga da te ne prestigne zadnji kraj A protiv kvarise i kepa tesko i kramponi da vam pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Spreman, sve sa cegerom za sir, slaninu i rakiju!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako cete sa sm tockovima da picite onda bar nabacite one tkc, ja sam se iskreno prosle godine u raskoj vazda napatio sa prilicno celavim gumama, na ravnom super al kad dodje spust pusti sve i moli boga da te ne prestigne zadnji kraj A protiv kvarise i kepa tesko i kramponi da vam pomognu Kvarisa? To onaj mrsavi iz sremske mitrovice? ma kakav on, smesan je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 1, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ako cete sa sm tockovima da picite onda bar nabacite one tkc, ja sam se iskreno prosle godine u raskoj vazda napatio sa prilicno celavim gumama, na ravnom super al kad dodje spust pusti sve i moli boga da te ne prestigne zadnji kraj A protiv kvarise i kepa tesko i kramponi da vam pomognu Kvarisa? To onaj mrsavi iz sremske mitrovice? ma kakav on, smesan je. Ma te mršave što su lakši od motora koji voze treba diskvalifikovati pre početka trke Ne boj se Gavro, tebe svejedno hospitalizuju pre početka prave trke! @Boban: Lepo ti torbeče, jel se to računa u protektivnu opremu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A kupio sam i ja konacno motor koji je tezi od mene. Nego kad smo vec kod moje trke, koja je najbliza bolnica na novoj lokaciji? Prosle godine sam se smorio do novog pazara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 1, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Bajina Bašta, , ne piše da li primaju rezervacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bajina Bašta, , ne piše da li primaju rezervacije А Дом здравља Ужице је ту за озбиљније случајеве.....значи покривен си, само гас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Do Bajine Baste ni ne treba nikakav prevoz, kome treba samo se skotrlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @Majstor_kvarisa: Nije protektivna oprema, vec post povredna... da me neguje NE daj bože!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koma, što se mene tiče, kad već idem, mogu i da pomognem Ionako sam prošle godine umesto Gošića pisala prolaske malih motora prvi dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 6, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je za 11 meseci Goša naučio da čita sa digitalnog sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 6, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek ne zna ništa, vidiš da se zaljubio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne postoji mogucnost da dodjem 22. i 23., da li mogu da vozim glavnu trku 24. I krenem kao poslednji, u klasi B? Jel mogu da dobijem odgovor na pitanje, ako nije problem...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne postoji mogucnost da dodjem 22. i 23., da li mogu da vozim glavnu trku 24. I krenem kao poslednji, u klasi B? Jel mogu da dobijem odgovor na pitanje, ako nije problem...? Naravno. Nije problem samo startujes kao poslednji zbog kvalifikacija. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2015 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Koma, što se mene tiče, kad već idem, mogu i da pomognem Ionako sam prošle godine umesto Gošića pisala prolaske malih motora prvi dan mislis pomagala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Februar 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koma, što se mene tiče, kad već idem, mogu i da pomognem Ionako sam prošle godine umesto Gošića pisala prolaske malih motora prvi dan mislis pomagala? Jok, ja pisala, ti si tamo bio u blatu, vukao motore hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne postoji mogucnost da dodjem 22. i 23., da li mogu da vozim glavnu trku 24. I krenem kao poslednji, u klasi B? Jel mogu da dobijem odgovor na pitanje, ako nije problem...? Naravno. Nije problem samo startujes kao poslednji zbog kvalifikacija. Poz Ok. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...