Aćimo 1144 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ne znaš, odustao bi momentalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Voznju tunelom... Insajderska informacija! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan prilaz do svih je moguc enduro motorom Enduro je sirok pojam, i same klase govore tome u prilog . U svakom slucaju, dopisujem se na spisak zainteresovanih za vozikanje Tarom do tacaka za gledanje i navijanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 7, 2015 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da je onoliki hotel (Omorika) ceo rasprodat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 7, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre mesec ipo zvao i jos tada bio rasprodat...u medjuvremenu oslobodili, neki depadans...i to rasprodali....trazi privatni smestaj, ima ga dosta u okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan smestaj moze bitii u avanturistickom fazonu tipa:Satori,Vrece,Podmetaci i ostala kamperska oprema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da je onoliki hotel (Omorika) ceo rasprodat? Probaj u Javoru da nadjes smestaj. Koristis kompletne usluge Omorike, a u Javoru spavas. on je odmah pored. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 8, 2015 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa kod njih. Našao sam u privatnom smeštaju blizu, ali mi i dalje nije jasno odakle se napuni hotel Možda nije ceo u funkciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo takmicara ima do sada 228, racunaj ljude iz organizacije i da retko ko dolazi sam na trku i jasno je zasto nema mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanovicZMaja 30 Napisano Maj 8, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde na kraju ima još mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Maj 8, 2015 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U šumi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi na Tari ima mesta koliko hocete, mozda ne na K. Barama, ali ostali delovi nisu toliko daleko da pocinjete da brinete. Mada i na Barama sigurno ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 10, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplatio veliki apartman u vili JOKA, odmah do Omorike.... ako neko izvisi za smestaj, nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 10, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jednokrevetna soba u vili Pašić ostade viška. Ako neko hoće da se uvali za 25 jura petak,subota,nedelja,ponedeljak, neka se javi na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 11, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Imate gomilu vikend naselja u blizoj ili daljoj okolini. Zaovine kao najdalje su udaljene 25km od Kaludjerskih Bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 11, 2015 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine prisutan kao posmatrač a sledeće kao takmičar, nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 610 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel bi mogao netko preporučit neki dobar planinski makadamski put do Kaluđerskih Bara, došao bi iz BiH preko Višegrada, pa kad uđem u Srbiju da malo prašinarim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Antek kontakziraj Kepu da ti da track,mi smo usli u Srbiju iz Vusegrada !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 14, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel hoće neko od ovu stranu da trenira na putu do Tare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li su otvorene jos prijave za ucestvovanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam video juce na njihovoj zvanicnoj fb strani da su prijave za ucesce zatvorene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima moj drugar 2 apartmana po 6 kreveta, na Kaludjerskim barama, u centralnom delu, 5 minuta pesaka do Omorike. Vlasnik je Ordagic Milenko i njegov tel. je 069702150. Pa kome treba neka zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima moj drugar 2 apartmana po 6 kreveta, na Kaludjerskim barama, u centralnom delu, 5 minuta pesaka do Omorike. Vlasnik je Ordagic Milenko i njegov tel. je 069702150. Pa kome treba neka zove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajoktejn 13 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 24 postova Motocikl: LC4 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kakav će biti teren otprilike? Blato, bare, ili kamen? Da ne vućem kros guma bezveze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan bice svega koliko sam ja video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...