nik_sa015 1832 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mazao ove filtere nekim drugim uljem ili sprejom osim originalnog ? Moze li K9 Bardahl, Wd? Ili neko ulje ???? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ne koristim te filtere pa me interesuje šta se dobija upotrebom alternativnih maziva ako već postoji i dostupno je originalno mazivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kd23se4 3 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: XJ 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekada davno imao KN na kolima i koristio sam WD sprej bez problema. Uloga ulja je da spreci da se slepe pamucne membrane jedna za drugu i umanji protok, tako da ce jedan tanak sloj WD-a sasvim lepo da obavi taj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 22, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Uloga ulja je da za sebe lepi jako sitne čestice koje bi mogle da prođu kroz filter što WD sigurno neće da uradi. Nije ulje 100 dukata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kd23se4 3 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: XJ 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno nije toliko skupo, tada nisi u Srbiji (pardon Jugoslaviji/Srbiji i Crnoj Gori kako se vec zvalo) imao da kupis KN filter, a kamoli ulje i deterdzent. Filter sam prao sa sredstvom za pranje svile i nekih osetljivih materijala i podmazivao WD-om......presao sam sigurno 50-60.000km sa filterom dok nisam prodao kola s njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 22, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan 2.000 dinara kosta original set (deterdžent i ulje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Moze svako gusce ulje, npr. ono za menjace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Imas namenski proizvod kit za k&n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je bilo prosto - ALTERNATIVA Znam ja vrlo dobro za originalno mazivo i sredstva za ciscenje... Ko god je zaludan u zivotu on upadne na forum pa piskara po temema sto je njemu na pameti, a malo ljudi daje odgovore ;-) Sad nadjoh na netu da si neki ludi amerikanci radili analizu tog ulja i dosli do saznanja da je to ATF ulje. Tako da eto resenja... Puna mi garaza ulja i cuda a novcanik prazan, e zato moze i alternativa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 23, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nisam uopšte zaludan ali sam mislim poprilično prijateljski nastrojen prema tebi i tvom motoru tako da gledam dobronamerno da te savetujem. Ukoliko ne odgovara, izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...