JaZoran 0 Napisano Januar 19, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina, Srbija Motocikl: soon Prijavi odgovor kao problematičan Imam valiku zelju da kupim jedan od ova dva motora. Pre dve nedelje sam prodao Kymco VISAr50 skoro nov 2700km, samo sam se letos vozio i bio prezadovoljan nikakvih problema ali zelim malo jaci motoric. Stvati ovako stoje tip iz Sabca prodaja Kymco PULSAR 125 za oko 1000E preso 7200km ( jos jedna godina garancije) . na slikama izgleda prelepo skoro nov a iz firme "Milano" - Novi Sad - uvoznik Kymka nude mi KEEWAY STRIKE 125 za 1100e da mi doteraju kuci (Jagodina) Kada bih znao da je Kymco 100% Ok ne bih se dvoumio ni momenta, ali uvek ima neka sumnja. Molim vas za bilo kakav savet. Inace STRIKE-a polovnih ima od 500 do 900e polovnih da biras a PULSARA samo ovaj ( mozda i to nesto govori) Unapred hvala svima Pozz Zoran , Jagodina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Када би се пред мене поставио избор та два моторчета, ја бих одабрао "Кивеја", првенствено због мотора, који је на њему 1 кроз 1 "Сузуки" ГС. Ако ти некада устребају делови, наћићеш их из разних извора и произвођача. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam Kymco ima Hondine agregate, ali i ja bih odabrao Keeway iz istog razloga koji je Зорге naveo. Srecna kupovina i kada odaberes, pohvali se nekom slikom da vidimo sta si pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 20, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Тај мотор на "Кимку" је развијен од "Хондиног" мотора, ја петпостављам, сличним путем како је "Хонда" од OHV мотора са CG 125, добила ОНС мотор CB. На жалост нас корисника, у "Кимку" нису хтели да следе ток и просто копирају/клонирају CB мотор и реше људе муке око одржавања и резервних делова. Ало ОК - то је разумљиво: на резервним деловима се добро зарађује. Уз то, негде по Нету сам покупио информацију (за чију истинитост не могу да гарантујем), да су ти "Кимкови" мотори склони неким бедастоћама, да после 15-20 'иљада километара почну да зврје и мало по мало - цркну. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JaZoran 0 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Jagodina, Srbija Motocikl: soon Prijavi odgovor kao problematičan Auh, sad se tek dvoumim. Ja sam mislio da je Kymco za dva koplja ispred keeway STRIKE. Kad ono ispade da sam u zabludi. Iskereno dosad nisam nista polovno pazario (dva auta sam promenio ali kupovao sam nova, sve mislim ako pazarim polovno cim krenem otpasce mi tocak ). Ako je STRIKE ( po mom misljenju ) 90% od kymca kupicu ga zato sto je nov, pa sta bude. Veliko hvala na odgovorima. Pozz Zoran, Jagodina. P.S. cim se docepam motora saljem slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...