balkanlover70 688 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada malinoa Mislim da ovo mozes napraviti kod ovih sto prave rollbar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vlada malinoa je napisao: Nema,zvao jos pre mesec dana kad si mi rekao.Ima li nesto od diska. Nista. Vratili mi deo para, probili su rok. Pise da je disk u tranzitu i dalje... Pa ako stigne (posto sam cuo da je posle one afere sa poštom krnulo) ja ti javljam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, balkanlover70 je napisao: Vlada malinoa Mislim da ovo mozes napraviti kod ovih sto prave rollbar I meni sad pade na pamet to isto. Napravis po modelu kakav zelis i odneses na plastifikaciju po boji koju zelis. Pretpostavljam da zelis niklovan da bude, ali ne znam gde to ima ovde kod nas da se radi. Znam da za plastifikaciju postoji firma "Hellas" u Kragujevcu koja ima celu paletu raznoraznih boja gde sam biras sta zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bojan Budjevac je napisao: I meni sad pade na pamet to isto. Napravis po modelu kakav zelis i odneses na plastifikaciju po boji koju zelis. Pretpostavljam da zelis niklovan da bude, ali ne znam gde to ima ovde kod nas da se radi. Znam da za plastifikaciju postoji firma "Hellas" u Kragujevcu koja ima celu paletu raznoraznih boja gde sam biras sta zelis. Nisam siguran,neka potvrde/demantuju kolege iz Smedereva , da u njihovom gradu neki lik nikluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari probacu.Bilo na ebay u Francuskoj nego j...e korona.Ima covek u Nemackoj na ebayklain samo desne nije ni skupo 17€ nove ali jbga desne.Sve se nesto vrljavi ali nacicu.Obecao mi jedan " plavi" bajker pa cekam i njega.Ma bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cekam disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LjubomirMK 50 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: BMW R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege. Treba mi ABS senzor za R1200GS 2011to godiste. OE broj: 7677824 Pasuje od skoro svih modela do 2015 godiste. Predni ili zadnje nebitno, zato sto su isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Januar 10, 2021 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima Kepo višak senzora, upravo sam mu poslao link ka tvom postu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Tank bag r1100rt ili 1150 rt trebaju mi mali metalni nosaci na koje se kaci torba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da proda ili da mi pozajmi da napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 649 Napisano Mart 9, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi je moguce kod nas naci far dugog svetla za 1150gs a da ne kosta kao prva ljubav? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Partiota je napisao: Ljudi je moguce kod nas naci far dugog svetla za 1150gs a da ne kosta kao prva ljubav? Hvala Tesko. Za BMW sve kosta kao prva ljubav.. U Srbiji retko ko ima polovno, a i ko ima ne razlikuje se sa cenom od cene preko... Jedino da vidis na E BAY-u pa da ti neko donese... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu i ja-napisi broj/kod fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 649 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, balkanlover70 said: Pogledacu i ja-napisi broj/kod fara Ako sam te dobro razumeo u MAX BMW sam nasao ovaj kod 02 63 12 2 350 627 HEADLIGHT, HIGH BEAM - SAE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Faro BMW R1150GS (R21) INTEGRO ATTACCHI PERFETTI SANI ORIGINALE BMW | eBay WWW.EBAY.IT Le migliori offerte per Faro BMW R1150GS (R21) INTEGRO ATTACCHI PERFETTI SANI ORIGINALE BMW sono su eBay ✓ Confronta prezzi e caratteristiche di prodotti nuovi e usati ✓... Jel' ovo? Ovde pise 98 +9,90 postarina Na ostalim oglasima nije ispod 200 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Subito Impresa+ - ricambimotors compro moto incidentate 3407906414 - FARO MODIFICATO LED BMW R1150GS 2001 - Accessori Moto In vendita a Bergamo WWW.SUBITO.IT ----------------LEGGERE TUTTO------------------------------------------ E' UN NEGOZIO ON-LINE, POSSIBILITA' DI RITIRO A MANO MA SOLO PREVIO APPUNTAMENTO. SOLO PER CHI SI INTENDE... plus 12 evra postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 649 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, balkanlover70 said: Faro BMW R1150GS (R21) INTEGRO ATTACCHI PERFETTI SANI ORIGINALE BMW | eBay WWW.EBAY.IT Le migliori offerte per Faro BMW R1150GS (R21) INTEGRO ATTACCHI PERFETTI SANI ORIGINALE BMW sono su eBay ✓ Confronta prezzi e caratteristiche di prodotti nuovi e usati ✓... Jel' ovo? Ovde pise 98 +9,90 postarina Na ostalim oglasima nije ispod 200 evra Svaka cast za ovo, mada meni kad se ulogujem pise 32 eur sipment,ali to je to u sustini, posto nema sanse da nadjem solo far za dugo svetlo moracu izgleda da kupim oba u paketu.A ovaj drugi je neka budzevina, to imam i sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu da ga kontaktiram....ako je far jos u ponudi i ako je ok a cena je ta sto pise , hoces da ga porucim? Dve tri nedelje i bice u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 649 Napisano Mart 12, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, balkanlover70 said: Pokusacu da ga kontaktiram....ako je far jos u ponudi i ako je ok a cena je ta sto pise , hoces da ga porucim? Dve tri nedelje i bice u Srbiji Hvala ti na pomoci, ali iskreno mi je puno 100 eura za far, tacnije za jedan koji mi treba. U sustini ja imam far dugog svetla ali je stavljen neki providan i u njemu je xenon.Hteo sam da to vratim na fabriku, ali za ove pare sija xenon ekstra . Jos jednom hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jun 1, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoć! Juče mi se, u toku vožnje motor jednostavno ugasio? Zaustavim se, zaverglam ponovo, kad ono na dovodu goriva na levoj "brizgaljki" piči benzin napolje. Ispao "osigurač" koji fiksira priključak dovoda goriva na "brizgaljku" i dovod se odvojio od brizgaljke. Problem odmah (privremeno) rešen sa par plastičnih veziljki, međutim to je bilo rešenje da se dovučem do kuće, a u svakom slučaju sledi mi nabavka ovog "osigurača". Kolega sa foruma mi pozajmio svoj osigurač (dok se ne snađem), pa molim kolege da me posavetuje gde bih mogao da nabavim ovaj deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 1, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imas sliku toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jun 1, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Arakis je napisao: Imas sliku toga? Imam, ali ne mogu da postavim (izgleda da sam ispunio bonus za slike). Mogu da ti pošaljem na Viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 1, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Žiko pošalji i meni sliku. Radim neku kontrolu BOSCH servisa pa ću videti imaju li takvo nešto. Darko 063684700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 1, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Poslato brzom poštom: Promenio Jun 2, 2021 član đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...