Rolle2010 480 Napisano April 18, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne ode za Kulu, volela bi i moja devojka da je proba ako je bilo kako moguce u BGu, pa ako je ok verovatno kupujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 18, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze slao sam je vec i max nisu bilo korektni ...ne sumnjam da si OK ali mi je to bas vise preko glave.Bez ljutnje razumi me Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 18, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je kao nova sa malom ogrebotinom slikao sam placena 120e neznam sta ima za 49e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 19, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan odustala cura... ono kad su joj puna usta voznji i putovanja a od opreme ni termo gace nema pa se krpi ko da vozi skutercic... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 19, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 22, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan ipak je na kraju cura uzela..popizdeo sam kada je rekla kao da nema para bla bla...odlicna kaciga za malo para... na kraju te je ipak nazvala i cuci joj odlicno...ako ona nece ja cu je nositi..meni taman a jebe mi se za leptirice 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 22, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da joj se dopala ...bas smo se razgovarali juce ...jako je prijatna osoba...sa srecom da je nosi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...