HoochieMan 30 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što danas nisam mogao da se pridružim. Miloše, slikaš kao Rembrant! Subota- kasnije popodne/rano uveče kiša, cela nedelja kiša... Tako prognoza kaže. Ako se dolazi, da pikiramo ranije popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 16, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Hocemo 11-12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 462 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe pa od sto slika moraju bar tri dobre da ispadnu:))). Ma nisam ni ja vozio, gledao samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo "vruce" pa su se gume dobro oznojile! Cokina zadnja guma... ...i moja prednja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 462 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li danas raspolozenih za stazu oko tri cetri....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 462 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15:30 na stazi ce biti dva tri motora sigurno, pa ko moze i zeli da se druzi pozvan je da dodje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da ce biti +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan bese lepo druziti se i voziti sa milosem i mrdjanom,a obzirom da mi je danas bio debi da vojim stazu ja sam prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a evo i slicica od danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 462 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo smo se izvozali i druzili danas, steta samo sto nas nije bilo malo vise.... Ali planiramo da ponovimo u cetvrtak ili petak posto kako meteorolozi najavljuju bice 25 stepeni, tako da ukoliko je neko raspolozen... dogovarajmo se..... vreme ce biti sve losije i losije tako da su ovo poslednji dani na stazi ove sezone pa da iskoristimo to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Neki idu u skolu pa ako moze petak popodne? posle skole? Inace, Milose, video sam te par puta kako prolazis pored moje skole... idem u devetu gimn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo smo se izvozali i druzili danas, steta samo sto nas nije bilo malo vise.... Ali planiramo da ponovimo u cetvrtak ili petak posto kako meteorolozi najavljuju bice 25 stepeni, tako da ukoliko je neko raspolozen... dogovarajmo se..... vreme ce biti sve losije i losije tako da su ovo poslednji dani na stazi ove sezone pa da iskoristimo to.... najverovatnije +1,samo da vreme posluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borx 5 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja bih dosao da se malo vozim sa vama, ali sam iz Vrsca i motor mi je neregistrovan, tako da bi mi znacilo da se unapred dogovorimo za tacno vreme itd da bih mogao da se organizujem. Cetvrtak bi bio idealan obzirom da uvece idem u Arenu na GnR.... Ko ide, neka razmotri predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 462 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan @Stevan Husqvarna Moguce, mada ne prolazim bas cesto tuda moram priznati.... Inace u Zemunu sam vidjao jos dvojicu sa identicnim motorima kao moj.... u svakom slucaju pozdrav pa sledeci put ako nisi na motoru vici a ako budes prepoznacu te valjda:)))) @borx Pa zato sam stavio obavestenje par dana ranije da bi isplanirali jer mnogo je zanimljivije kada ima dosta motora na stazi, sto se mene meni odgovara i cetvrtak i petak ali ajde da vidimo ko moze kada i koje zainteresovan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sutra vracam u zemlju, tako da ako u se org u petak rado bih dosao da vas upoznam i gledam... Ne bih bas vozio na losim gumama... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 22, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan petak posle podne ili subota pre podne............ ---------------------------------------------- Beograd U petak i subotu pretežno sunčano, toplo i vetrovito, duvaće umeren jugoistočni vetar. U subotu posle podne naoblačenje, u noći kiša. U nedelju oblačno i svežije, pre podne sa kišom. --------------------------------------------- Stevane ti dodji direktno iz škole, a možemo u isto vreme da krenemo pošto mi je kod 9te garaža ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Petak popodne..Stevane mozemo li mi pravdati casove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Petak popodne..Stevane mozemo li mi pravdati casove? Mogu ja. ;D Samo nek mi kaze od cega hoce da boluje... ;D Skener je cudo.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 462 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Onda da zakazemo petak od 15:30, jel moze ili ocete kasnije jos...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Moze @Dzalev Hoces da se nadjemo da idemo zajedno? i jel hoce jos neko sa nama odavde NBG, Zemun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 23, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Imaš broj pa javi kada ti školica završava ;D možemo ispred iste da se nadjemo P.S. ili ajde ovako........ispred meka kod fontane u 15:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Vidimo se na parkingu meka kod fontane u 15:00 ;D Ako je jos neko zainteresovan, vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 23, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...