to crank 5359 Napisano Jun 20, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram sto ne idete da vozite po kisi Mrzi nas da montiramo KISNE GUME!!! A i mokro je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Planira neko sutra na stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja verovatno. Ali malo ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Sutra od 12 nas par drugara smo na ada-huji...ako je neko raspolozen da se druzimo neka svrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sutra posle 14 dolazim na stazu, ako je neko voljan da se vozamo neka vice. P.S. Zna li neko dokle radi staza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja da svrnem. Ako ti nije tesko ponesi mi lanac da bacim pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zbog najavljene kise odlazemo akciju za cetvrtak- petak. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 17, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo sad od nedelje jedan dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Meni odgovaraju utorak i cetvrtak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se skupimo i da vozimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtak odgovara..meni bar..Koliko sati? Turio sam nove opanke i sad mogu da probam i to cudo zvana staza.. Zvao bih mozda i neke drugare, zato priblizan termin bi bilo dobro znati.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak krecemop iz Jakova u pola 3. Znaci da se nadjemo oko pola 4 tamo, mada cemo stici i malo ranije. Dolazi nas dvojica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ok..znaci orjentaciono..oko 4 Zvao sam i neke drugare..ali rade do nekog doba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 21, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Neka dodje sto vise ljudi, da se zezamo. pola 4, bolje ranije nego kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Neka dodje sto vise ljudi, da se zezamo. pola 4, bolje ranije nego kasnije. bravo odlicno ti to teras ! samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Neka dodje sto vise ljudi, da se zezamo. pola 4, bolje ranije nego kasnije. bravo odlicno ti to teras ! samo tako nastavi Aj sad reci da nije bilo extra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A kako bi tek bilo da je staza prava a ne za karting Meni je bilo kul..ali ipak treba voziti u opremi..ipak.. koja slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put cemo biti ozbiljniji i u vecem sastavu A aparat mi nije za ovakve stvari..mnogo je spor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad reci da nije bilo extra? Jeste http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54660.0 ubica ktm-ova, tako sam cuo... Aaj sad objasni karauli da je lose cuo ko je cega ubica posto si probao i video kako moj motor ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jaci je KTM na pravcu, ali nije Husky za potceniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jedan SUZUKI fighter i KTM naked traze drustVo danas oko 13h....... ;D Jaci je KTM na pravcu, ali nije Husky za potceniti. Pregazio sam par LC4 SM, dVa 690 SM (sa 610) i jednog 950 SM (sa 510) licno... Tako da samo VEZBAJ!!!! Na Adi Huji je HUSKY u prednosti.. VERUJ MI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Danas će biti gužve... Vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kasnimo malo, ali smo tu DANAS!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan meni je za verovati rbobanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nas par u 17h krećemo iz NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...