Evil_Zo 8 Napisano Avgust 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je stepeni bilo u pitanju ali guma je bila do kraja opeglana za vozacem od 80 kila. Trebalo bi da je i prednja i zadnja "opeglana" za taj nagib sa bilo kojim vozacem i to tako treba. Ne vidim sta je tu cudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Avgust 22, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja skuteras pa mi zanimljivo kad vidim. Meni ne moze guma nikako do kraja, posebno ne kad sam sam na motoru. Dodje do one strelice za smer i do onog miselinka i nece dalje. Kad sedne neko pozadi onda se guma malo rasiri po gazistu i onda predje malo preko, ali do kraja nece nikako. Moram negde da ga isteram na tu vasu stazu pa da oprobam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Septembar 3, 2009 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kavi fuzasteri to nije merilo nicega. LAKAT je granica!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ma kavi fuzasteri to nije merilo nicega. LAKAT je granica!! Vidjao vec bas njega, i na slikama pa je bilo disikusije da li je pao ili ne......... A ovo je EGZIBICIONA voznja za slikanje. oni potpuno uspore kombinacijom slajd/puno klizanje..... Slicno vozi i Denny Eslick, koji je na trkama retko preko 10. mesta, a;li publika ga OBOZAVA!!!!!! U svakom slucaju ATRAKTIVNO i ZA SVAKO POSTOVANJE!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce ponovo da se organizuje voznja na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Septembar 3, 2009 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zove se Dani Ribalta i takmici se u World Endurance, u Orscherslebenu je vozio sa Meklau-om (Milovanovicev mentor i suvozac) i bili su sesti . A ovaj drugi je David Checa, Carlosov brat. Supermoto im je "hobi"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zove se Dani Ribalta i takmici se u World Endurance, u Orscherslebenu je vozio sa Meklau-om (Milovanovicev mentor i suvozac) i bili su sesti . A ovaj drugi je David Checa, Carlosov brat. Supermoto im je "hobi"! Mislim da smo malo otisli u OFF!!! Verovatno sledece nedelje sam sam za stazu...... Cujemo se kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ste na snimku primetili stil 'kontra uprevljanja guvernalom'....Dovoljno da svakog skeptika natera da barem proba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema drugog upravljanja sem kontra-upravljanja! Samo je pitanje koje svestan cinjenice a ko nije. Ili ko je u stanju da bude sveestan evo dva odlicna primera: 1. Keith Code-ov No BS (body steering ili bull-shit) na kom je drugi par rucki montiran bez kontakta sa viljuskom tj prednjim tockom. http://www.youtube.com/watch?v=3nRUeEkS644 2. Ovo je proces rastavljen u podpoteze sa malo crtanja i veoma raschinjavajucim usporenim snimcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je prvo trebalo da odem na pretragu da vidim da tema vec negde ne postoji!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEE,sad sam se jako iznervirao,vozili ste celo leto a mene niste zvali,svima oprastam ali tebi bobane ne mogu,mogao si nazvati. Hoce te se voziti jos koji put??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Septembar 10, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno druze Bobane, kad se vozi opet??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Au Bobane :D. Stvarno smo mogli da se organizujemo za stazu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Au Bobane :D. Stvarno smo mogli da se organizujemo za stazu.... I ja sam se pozelo, bas mi treba malo da se izduvam da NE ludujem u saobracaju.... Sreda????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze!! Ali ja tek mogu posle 15h ??? ako vam odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Septembar 10, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Sad u subotu-nedelju?? Mislim da tad mogu svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu ovaj vikend,imam trku,mozda sldeci?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2967 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1172 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sad, opet nigde nikoga vec 5 dana! Sreda, 16.09 - sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra na stazi, oko 15h pa nadalje..... POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kako doći iz Zemuna ako budem imao vremena...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako doći iz Zemuna ako budem imao vremena...? Produzis pravo pored pancevackog mosta pa imas tablu ADA HUJA!!!! Beogradjani objasnite detaljnije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako doći iz Zemuna ako budem imao vremena...? Kod Visnjicke 57 ( moto servis Aprilije ), ides ka Dunavu pa prva desno i onda po "zvuku"! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Neki foto za nas koji danas nismo prisustvovali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nijesmo se sllikavali......... :o Bilo nas cetiri iz Obrenovca, svratili Peki i Stefan SV sa Kvarisom.... ;D REKREACIJA!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je bilo dobro da cak ni ja nisam stigao da slikam ;D ;D.. Pozdrav za celu ekipu i za one koji su vozili a i za one koji nisu vozili ali obecali su da ce sledeci put voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...