Evil_Zo 9 Napisano Jul 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Budite ljubazni pa se slikavajte tamo i postavite koju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Predvidjeno vreme je oko 12h pa svratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam nasao malo vremena da dodjem da Vas vidim u akciji. Malo je reci da sam odusevljen vasim voznjam na stazi !! Zadovoljstvo, kondicija, tehnika, druzenje... sve to van saobracaja u koliko-toliko bezbednim okolnostima. Bravo!!! 'Ada Huja' je stvarno odlicno mesto za vezbanje tehnike voznje i jedva cekam da vam se pridruzim. Staza - pogled sa tribine ;D Bojan na Hondi XR Joca i Suzuki DR Branimirgrozny i TeTka Panthocrator na Husqvarni Shesti i KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Budite ljubazni pa se slikavajte tamo i postavite koju Napadam te Brankoooooo !!! E neces vala Ivane !!! Ma sticicu vas ja !!! Uhhh... evo ga i Bojan... pali !!! Sta je bre ovom Ivanu... samo nas juri !?! Ne izdrza Shesti... i polete !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam samo zavidim! Kad planirate sledece okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znamo...kad uspemo da se iskupimo...uskoro ce nas biti 2 manje (Pantohcrator i BranimirGrozny idu na duze odsustvo), tako da...potrebno je jos supermotorista (mogu i endurasi raspolozeni za ovako nesto, Joca (majstor sa karaburme) na svom DR-u 650 je bio vise nego konkurentan ). Ko zna, zna . Gledacemo da to bude dok ne odu ...ne znam kakvi su za ovaj vikend ...Ako bas ne bude nikoga bilo, ja cu onda i sam da dodjem...kad god budem mogao (normalno, cim mi "porastu zubi" - pootpadali mi zubi danas sa zadnjeg lancanijka...zeznuo sam se...pustio sam da mi se, da izvinete, otegne )...Sutra idem u KDM . Jos jednom da se zahvalim Bus-Man-u za preko 300 fotki koje je napravio (dosao covek sa porodicom ), i posle nas ugostio u svojoj kuci, narezao nam DVD-je sa slikama , kafa, coca-cola ...lepo druzenje . I pozdrav za druge forumase (da ih ne naabrajam sve, bilo ih je ) koji su dosli kao publika . Edit: U jeeeeeee, kol'ko smajlija :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Edit: U jeeeeeee, kol'ko smajlija :D Ni ja ne mogu jos uvek da skine kez ! Stvarno divan dan, divno iskustvo i divni ljudovi. Trudicu se , koliko je god moguce, da ne propustim nijedan naredni trening. Ovaj put sam doveo polovinu najuze porodice, a sledeci put dolazimo svi. Treba da se napune tribine. ;D Najtoplije preporucujem svima ostalima ovu stazu za vezbanje. U ovoj nasoj nesretnoj situaciji sa saobracajem, dobro dodje vezbanje kocenja, proklizavanja... Mozda bi mogli uzeti u obzir, za neki naredni trening, postavljanje cunjeva i realnih prepreka? I pozdrav za druge forumase (da ih ne naabrajam sve, bilo ih je ) koji su dosli kao publika . I od mene pozdrav za sve koje sam sreo. Kada su ostali dosli, ja moradoh da odem, pa se u brzom upoznavanju secam samo SpaVeta. Izvinjavam se svima drugima, moracemo na popravni ! Jos koja slidza: Glavni akteri danasnjeg treninga: Branko (Branimirgrozny), Panthocrator (Krička), Ivan (Shesti) i Bojan (nije trenutno na forumu) Joca se tog trenutka negde sakrio, ali ne za dugo... Joca (mnogi ga poznaju ) i Ivan Oni su dosli kada sam se ja spremao da odem. U zelenoj majici je SpaVe, ostali update posle popravnog, ili sami ako vam nije tesko. On je dosao neposredno pre nogo cu otici. Pozdrav za vlasnika (...) prelepog Tengai-ja. Pauza za razmenu utisaka, opustanje misica, malo osvezenja, pa ponovo na stazu. Dozvolicete mi da Vam predstavim i tribinu (nadam se da nije previse intimno) i bilo bi mi drago da i ona, kao i staza u buducnosti bude sto ispunjenija. Moji: brat, snaja, sinovac Vlada i moj Jole (buduci motorista). Sledeci put ce tribina biti brojnija za jos dvoje, bar sto se mene tice ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 28, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike i hvala! Joooooj, jeste da je odje more i sunce i plaza i krivine i sve... ali jedva cekam da opet udjem u kombinezon!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pauza za razmenu utisaka, opustanje misica, malo osvezenja, pa ponovo na stazu. Kricka, sto me bre gledas tako? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jul 28, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama sto imate stazu u blizini, slike su extra, a verujem da je voznja po stazi milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik tengai-a je niko drugi do glavom brkovima i bradom Pedric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama sto imate stazu u blizini, slike su extra, a verujem da je voznja po stazi milina Druze i ti imas u blizini kuce (15km) stazu cestobrodica. Nije ni tebi lose, samo cesce treba da je obilazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jul 28, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije losa ni cestobrodica - pregledna, siroka, ali je kratka, 6-7 krivina i na vrhu si, sem toga javni je put, staza je ipak staza. Da ne bude samo offtopic-a od mene imam i jedno pitanje - kako se ponasaju enduro motori sa kramponskim gumama na stazi, mogu li iole da drze tempo sa supermoto motorima na stazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 28, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Da ne bude samo offtopic-a od mene imam i jedno pitanje - kako se ponasaju enduro motori sa kramponskim gumama na stazi, mogu li iole da drze tempo sa supermoto motorima na stazi ? Ne mogu, to je prevelik zalogaj, ali je sigurno da se i sa time mozes fenomenalno zabavljati Dakle, zabava zabava zabava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 28, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam da vam se prikljucim na sledecoj voznji! sta koristite od opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan ...Da ne bude samo offtopic-a od mene imam i jedno pitanje - kako se ponasaju enduro motori sa kramponskim gumama na stazi, mogu li iole da drze tempo sa supermoto motorima na stazi ? Ne mogu, to je prevelik zalogaj, ali je sigurno da se i sa time mozes fenomenalno zabavljati Dakle, zabava zabava zabava Kazite to Joci :D ...Pa neke putne ozbiljnije dual sport gume vec mogu lepo da se voze po stazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam da vam se prikljucim na sledecoj voznji! sta koristite od opreme? Pa ko sta stigne i ima Salim se...pa pozeljno je imati zatitnu jaknu, pantalone i rukavice...i cizme nisu naodmet...kaciga se podrazumeva... Kad je toplo, nosimo one "Gladijatore", tj. kompletne zastitne prsluke...ja sam se u ovu nedelju izradio (bilo hladno i oblacno jutro, cinilo mi se da ce biti hladan dan), pa dosao u kombinezonu koznom i skuvao se :D . U principu, tvoja je glava, najbolje je opreme imati full, ali ako nemas opremu, a neces da manijacis... . Ja cu u principu i dalje dolaziti u koznom kombinezonu, zastitnim cizmama i rukavicama...samo moram da organizujem neki donij ves od onih materijala sto odvode vlagu...i neki sorc da se skinem u njega kad se odmara :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 28, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni ves, kozni kombinezon, cizme, rukavice i obavezno ledjni protektor! Onda mozes i tijelom da kocis po stazi ako 'oces Provjereno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike i hvala! Joooooj, jeste da je odje more i sunce i plaza i krivine i sve... ali jedva cekam da opet udjem u kombinezon!!!!!!!!!!! Nema na cemu. Vezbam ja polako. ;D Aj` dosta si se solio, dolazi `vamo !! Vlasnik tengai-a je niko drugi do glavom brkovima i bradom Pedric. Juuuuu... a ja mislio neki usamljeni samuraj. ;D Hvala Vlado. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo, cetvrtak, 09.10.2008. od 17:30 najverovatnije cemo biti ja i dva drugara (doduse sa endurima) minimum, pa ko hoce neka dodje...sto da voze, sto da se zabavljaju gledajuci i druzeci se . Ko god dodje, dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se danas Ponavljam, ako se slucajno vratim tada za BG dolazim, ako ne vidimo se sledece sedmice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Evo, cetvrtak, 09.10.2008. od 17:30 najverovatnije cemo biti ja i dva drugara (doduse sa endurima) minimum, pa ko hoce neka dodje...sto da voze, sto da se zabavljaju gledajuci i druzeci se . Ko god dodje, dobrodosao... Ja u cetvrtak ne mogu,imam ispit inace,mozes komotno da me racunas,uvek sam za takve akcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo u nedelju tu.... (ranije ne mozemo zbog obaveza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, jel dolazite u nedelju (sutra) i ako da, u koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svratih danas u pauzi izmedju nedeljnih obaveza da vidim jel ima nekoga od nasih. Slaboooo. A i bila je guzva. Pre podne neko snimanje, a posle karting-vikend voznje. Ipak, u pauzama su "rboban" i Aca (nije bjb) malo peglali stazu. A bila je i jedna koleginica, samo da proba kako to izgleda na stazi. Pozdrav za majsore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...