FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kupih davno tablet, koristio ga 2 puta kao navigaciju u tank torbi i od tada ga nisam pipnuo. neki dan se setih da ja to josh uvek imam. elem, tablet je ispravam, sve fercera, al ima 2 linije preko ekrana (pukotine) koje ne smetaju, touch i dalje radi kao i prvog dana. uz njega kutija, vrechica, kuchni i auto punjach. nije neki super brzi tablet, al valja. 25e 060/3599-370 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan...ako me niko nije preduhitrio... Samo jedan uslov imam ... WiFi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan...ako me niko nije preduhitrio... Samo jedan uslov imam ... WiFi ima wifi i zaboravih da napomenem eksternu gps antenu. pusti mi podatke na pp i shaljem ti ujutro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan eto ako odustane kolega, Perlx se javio da bi on uzeo. klasichna otimachina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno gavrolini na kosovo stize 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Januar 13, 2015 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I Alekre isto ;d Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekirajte se ... prikazalo mi se da ce isti takav prekosutra da bude na prodaju za 40 evra ... salim se naravno...kasno momci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Za 40e ima i sa ispravnim ekranom. Ovaj bi mi sluzio da stoji u kaseti od auta i povremeno pali kao navigacije. Za takvu svrhu mogu da prezalim 3000din ali ne i 5000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...