jovan-crni 4 Napisano Decembar 22, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djole jedno pitanje,gde si nabavio podrep? Posto hocu i ja da skinem ovaj odvratni da stavim taj fensi.. hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Video ga na drumu.. on se ,cini mi se,vodi na 25kw ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Podrep sam nabavio kod Brke u Mladenovcu....vodi se na 25kw a ima 81....kao blokada su bile membrane na karbovima....tjst nisu imale membrane vec neke plastike i ne dozvoljavaju da se otvori skroz...to je reseno i motor ide kao lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Inace...felne sam juce farbao u crno i poskidao nalepnice....ide neka kombinacija srebrnih nalepnica... [/ url] forum image hosting free image hosting photo storage free photo hosting image post screen capture windows print screen photo hosting Cekaju se nalepnice i da namontiram gume na felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Zasto u crno felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Crno mi se najvise svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ауу, много црно. Наравно друже, радиш по свом укусу, али уз црн мотор иду фелне у некој перверзној боји, као будали шамар Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 22, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je i crno...danas idem da montiram gume pa cemo videti...a u sredu stizu nalepnice A najvise mi se svidja kombinacija mat crna motor i felne mat zelena drecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 23, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Cekaju se nalepnice pa ide slika motora kad se zavrsi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj me pogresno shvatiti,ukusi su razliciti,smatram da crno zatvara vec mali motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 23, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan PA nije bas mali motor...sta cu kad volim crno...a i nisam bas nek profesionalac u farbanju da farbam neke boje gde ce se svaka pocetnicka greska videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda ovako. Sad jos kupi kratke rucice kvacila i kocnice u crvenoj boji da ga malo otvori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одлично је испало, много боље него клот црно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Rucice planiram da kupim ali kod nas su 55e....dok sam nasao na aliexpres 19e i besplatna dostava do bg-a..mada ne znam koliko je to sigurno da se poruci... Ne bih ga ostavio da bude klot crno..ovako je dosta lepse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Rucice planiram da kupim ali kod nas su 55e....dok sam nasao na aliexpres 19e i besplatna dostava do bg-a..mada ne znam koliko je to sigurno da se poruci... Ne bih ga ostavio da bude klot crno..ovako je dosta lepse Sigurnost je srazmerna oceni koju prodavac ima. Obrati paznju i na ocenu samog proizvoda. Ako prodavac ima ocenu vecu od 95 % nemoj da se brines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala videcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Povlacim svaku moju rec,ninja je extra ispala! Sa ovakvim detaljima koje si uradio izgleda full! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Clan Opusteni na forumu prodaje rucice. Ima i crvene. Cena je daleko ispod 55e. Kontaktiraj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rucice planiram da kupim ali kod nas su 55e....dok sam nasao na aliexpres 19e i besplatna dostava do bg-a..mada ne znam koliko je to sigurno da se poruci... Ne bih ga ostavio da bude klot crno..ovako je dosta lepse 100% sigurno... nemas problem nikakav, ja sam vise puta narucivao i sve je ok bilo, uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Rucice planiram da kupim ali kod nas su 55e....dok sam nasao na aliexpres 19e i besplatna dostava do bg-a..mada ne znam koliko je to sigurno da se poruci... Ne bih ga ostavio da bude klot crno..ovako je dosta lepse 100% sigurno... nemas problem nikakav, ja sam vise puta narucivao i sve je ok bilo, uvek Ja sada otisao i bacio pogled malo na taj sajt.. Odlican je i imaju brdo delova i stvari, samo ne kapiram postarinu oko nekih delova. Recimo nasao sam kompletan nov izduv za moj motor (kineska varijanta naravno a ne originalni Hondin auspuh) za 48e a postarina me izlazi 180e ili sediste za 30e a postarina 190e! Koja je poenta ne kapiram Ima naravno i stvari gde se dobija besplatna postarina ili je ona smesna. Ali ovo gore mi stvarno nije jasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan To je dhl uglavnom. Kad platis takvu postarinu robu mozes da ocekujes za nedelju dana. Meni kad nesto treba uglavnom oznacim free shiping. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan ako je free shiping onda stigne nakon mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako kada. Meni jakna stigla za 17 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 26, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo preko dana...za rucice razmisljam...nasao sam jedne one rasklopive ali neki kazu da se brzo rasklimaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...