freepartyman 420 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha R1 2007 godiste kupljena nova u Srbiji, u Rodicu. Vlasnik ima racun i tri kljuca. Presla 29 000,pravih, motor je od drugara pa znam koliko je vozio. Istekla je registracija. Motor je čaša. Prodaje se zbog kupovine ducati panigale-a. Cena : 5000 evra Kontakt: Aleksandar 069 2427102 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 10, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Lep moped. A cena veoma povoljna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 10, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa Robinom, motor je.... ljuta bombonica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat,moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Februar 11, 2015 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo volim odličan motor, dobra cena, brza prodaja, nema aktuelno sto puta i drastičnog spuštanja cene. Srećna ti kupovina Ducati-ja u zdravlju ga vozio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...