Jump to content

Moto Zajednica

Ljudi pa ovo i nije tako lose (Sprint Prince)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 498 postova
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T

Kolega kupio kineskog copera za 1300 €. Uz svo moje negodovanje na tu temu ipak sam ja morao da ga dovezem jer decko nema A kategoriju. E sad ide ono najzanimljivije, svidelo mi se skroz  :) . Motor je na moje iznenadjenje bas lagan iako izgleda pretesko za 125 ccm. Nosi nas dvojicu bez problema, naravno u onoj meri u kojoj mu dozvoljava maleni agregat, komande su mu mekane i udobne, vizir nije bas pojam neke lepote ali dobro odradjuje posao, jedino sto bi trebalo nepovratno unistiti na njemu to su oni glupavi koferi, em su premali, em ruzni, a na sve do jos i zveckaju sve vreme. Za sada toliko, planirana su neka putovanja u skorije vreme pa cu preneti utiske kako se motorce ponasa na pravom putu, i nadam se neku dobru slikicu posto su ove slikane mobilnim telefonom pa bas i ne vrede mnogo.

post-1803-12878994146255_thumb.jpg

post-1803-12878994146665_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Motorce je skroz lepo. Nisam ga do sada vozio ali sam ih vidjao i stvarno lepo izgledaju!

Aj sad nisi vozio.....pa dao sam ti krug  ;D

Dobro je motorce ja sam prosao vec nekih 2 300 km i stvarno lepo ide za tu kubikazu.Nikakvi kvarovi samo PROVERI SVE SRAFOVE.Ne sklapaju ih bas najbolje pa treba sve pregledati i dotegnuti.Meni napr se desilo da mi fali jedan sraf sto drzi agregat sa shasijom,tako da obrati paznju na to.

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Motorce je skroz lepo. Nisam ga do sada vozio ali sam ih vidjao i stvarno lepo izgledaju!

Aj sad nisi vozio.....pa dao sam ti krug  ;D

Dobro je motorce ja sam prosao vec nekih 2 300 km i stvarno lepo ide za tu kubikazu.Nikakvi kvarovi samo PROVERI SVE SRAFOVE.Ne sklapaju ih bas najbolje pa treba sve pregledati i dotegnuti.Meni napr se desilo da mi fali jedan sraf sto drzi agregat sa shasijom,tako da obrati paznju na to.

Druze, proveri datum kada sam to napisao ;D ;D Bese to davno... :D :D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja