Darko Floyd 920 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kupio kineskog copera za 1300 €. Uz svo moje negodovanje na tu temu ipak sam ja morao da ga dovezem jer decko nema A kategoriju. E sad ide ono najzanimljivije, svidelo mi se skroz . Motor je na moje iznenadjenje bas lagan iako izgleda pretesko za 125 ccm. Nosi nas dvojicu bez problema, naravno u onoj meri u kojoj mu dozvoljava maleni agregat, komande su mu mekane i udobne, vizir nije bas pojam neke lepote ali dobro odradjuje posao, jedino sto bi trebalo nepovratno unistiti na njemu to su oni glupavi koferi, em su premali, em ruzni, a na sve do jos i zveckaju sve vreme. Za sada toliko, planirana su neka putovanja u skorije vreme pa cu preneti utiske kako se motorce ponasa na pravom putu, i nadam se neku dobru slikicu posto su ove slikane mobilnim telefonom pa bas i ne vrede mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motorce je skroz lepo. Nisam ga do sada vozio ali sam ih vidjao i stvarno lepo izgledaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1175 Napisano Septembar 28, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a kakvi su utisci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motorce je skroz lepo. Nisam ga do sada vozio ali sam ih vidjao i stvarno lepo izgledaju! Aj sad nisi vozio.....pa dao sam ti krug ;D Dobro je motorce ja sam prosao vec nekih 2 300 km i stvarno lepo ide za tu kubikazu.Nikakvi kvarovi samo PROVERI SVE SRAFOVE.Ne sklapaju ih bas najbolje pa treba sve pregledati i dotegnuti.Meni napr se desilo da mi fali jedan sraf sto drzi agregat sa shasijom,tako da obrati paznju na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motorce je skroz lepo. Nisam ga do sada vozio ali sam ih vidjao i stvarno lepo izgledaju! Aj sad nisi vozio.....pa dao sam ti krug ;D Dobro je motorce ja sam prosao vec nekih 2 300 km i stvarno lepo ide za tu kubikazu.Nikakvi kvarovi samo PROVERI SVE SRAFOVE.Ne sklapaju ih bas najbolje pa treba sve pregledati i dotegnuti.Meni napr se desilo da mi fali jedan sraf sto drzi agregat sa shasijom,tako da obrati paznju na to. Druze, proveri datum kada sam to napisao ;D ;D Bese to davno... :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...