Robin Hood 3967 Napisano Januar 5, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam davno prestao da sviram a sređivao sam stan ( ), naleteh na nešto od opreme koja mi se vuče po ormanu a ne treba mi. Imam fino Yamaha pojačalo, 5W sa podešavanjima niskih, srednjih i visokih tonova. Ima i integrisan overdrive koji je poprilično jak tako da je za kućnu varijantu zaista dobro. Nekada bilo na ispravljač pa mene nerviralo da stalno bodem tako da sam uzeo jedan i direktno ga privezao. Nemam gitaru da ga probam, ali radilo je kao satić. Sad pali, sve reaguje tako da 100% radi kao i kad sam ga koristio. Takođe imam još tri kabla sa bananama, kao i kajiš za gitaru koji je nov. Stoji, ne treba mi. Ponudite mi neku pristojnu cenu i vaše je. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 13, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 14, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan O'šlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...