ZeljaYZF 180 Napisano Januar 4, 2015 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potreban sraf za ispustanje ulja za Apriliu RSV1000. Isti je i na: -'98-'03 Mille, -Mille-R, '00-'03 -Falco, '01-'04 -Futura, '01-'07 -Caponord, '02-'05 -Tuono, '06-'10 -Tuono, '04-'09 -RSVR, RSVR Factory, '99-'10 -RS 125, -'99-'04 Scarabeo 150. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8141 Napisano Januar 4, 2015 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/en/artikel/magnetic-oil-drain-plug/10002912 Zovi Sekulu iz Šabca 064-933-44-44 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 4, 2015 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druze, kontaktiracu Sekulu. Nemam naviku da gledam na Louisu a imaju uglavnom sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8141 Napisano Januar 4, 2015 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prvo vidi koji ti proizvod treba to ti inaćče važi za sve , uzmeš šifru i pošalješ mu na sms. Stiže ti brzom poštom . Cena kataloška + brza pošta. Ako ti se ne javi na tel pusti mu poruku slobodno odgovoriće ti sigurno. Više sam stvari preko njega uzimao bez greške. Srećno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6713 Napisano Januar 4, 2015 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da ti bacim "rovca", a ni sam neznam sta mi to treba u zivotu... Imam negde u nekom budzaku raspali agregat od Leonarda. Verujem da je sraf identican, pa ako kojim slucajem istrci u nekom narednom prebiranju krsa, dobijes ga bukvalno na poklon. Eto ti i savet, ako se zuris, da kod nekog lokalnog budzitelja iskopas tako nesto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 4, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju metalostrugar ti ovo moze napraviti..nema potrebe za jurnjavom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 5, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sraf je sa magnetnim vrhom radi skupljanja opiljaka ... Ake ne nadjes mozda ima u Loznici i Rumi po jedan Tuono u delovima Sent from my Lumia 625 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Januar 5, 2015 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Loznici. Covek ima rasturenog ER5 pa sam pazario nest', dosta je korektan i nije derac sa cenama kao neki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, Sekula je vec uzeo, 5e smesna cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8141 Napisano Januar 5, 2015 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, Sekula je vec uzeo, 5e smesna cena. jesam ti rekao jesi li uzeo onaj sa magnetom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi uzeo sa magnetom ja sam svojevremeno stavljao onaj magnet iz malog zvucnika za one autice samo ga malo obradis i to legne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, sa magnetom je @Milosmtt Dobra ideja druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8141 Napisano Januar 5, 2015 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...