sima96 2 Napisano Januar 4, 2015 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.. Imam apriliu rs 125,rotax 122,uzeo sam je pre 2 meseca,zamenio sam plasticne zupcanike ,sve lezajeve sam zamenio stavio SKF,klip Prox sve super ,ostalo mi dihtunzi,nikako da dodjem do para,sta mislite da li je dobro uraditi silikonom crvenim ili onom dihtmasom kako vec? Da li moze sa tim da se uradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 4, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Moze,ali nije ti neko resenje,bolje sacekaj pa kupi orginalne dihtunge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima96 2 Napisano Januar 4, 2015 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu tako,cuo sam se sa nekim majstorom kaze isto da je bolje org da uzmem Hvala tii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 4, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu tu smo da si pomognemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 4, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i slikonom ali je bolji dihtung,posto si otvorio polutke na pola i sve nanovo sklapas uzmi garnitiru dihtunga i spakuj i nerazmisljaj..... Ja silikon koristim nekad kada nemam dihtung,a mrzi me da pravim dihtung ali obicno na spoljnim deklovima da ako pusti lako skinem i montiram opet,tipa dekla kvacila,namotaja i sl. i nikad nista nije pustilo niti igde ista slinilo.... Ja pre nego sto namazem slikion prvo skalperom poskidam ostatke dihtunga,pa onda vodenom smirglom obrusim da se svuda lepo beli aluminium,pa odmastim antisilom ili nitrom i tanko namazem viktor reinz silikonom,jer je jedan od najboljih.... Inace treba obratiti paznju gde sve moze silikon,jer negde mora bas dihtung zbog odredjenih mera i tolerancija... Na 4-cilindrasima fabricki ide silikon izmedju polutki agregata,ali obavezno tanko naneti jer visak zavrsi na situ uljne pumpe,pa ako se pretera,desava se da se sito skroz zapusi,pa motor se nedovoljno podmazuje i onda obicno stradaju lezajevi radilice,ili lezista bregastih... https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQz4FmZfCOkpCpZj0V1MspwIO0UkkyeMXoB_tB67P1znBmATmAELw . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima96 2 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tako cu i uraditi,cim dodjem do para narucujem set dihtunga,nasao sam kod nekog lika 3500din ne znam da li je mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...