kawazoki 5846 Napisano Januar 3, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekih organizovanih voznji ? zima ce i ova brzo proci...jel ima predloga ili nam neko sprema iznenadjenje,dajte da cujemo. Pozz....svima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 4, 2015 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne znam ima li sta dalje od Japana...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 4, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan U planu su Stara planina,Kopaonik-Golija , Xross Kopaonik.....te tri bi trebale da su sigurne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 4, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Enguro 2 je u pripremi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Januar 4, 2015 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva priprema ...samo se ceka 3,4i5.07.2015. i da krenemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Vec mi je sada lakse ....vidim da se tu ipak sprema i razmislja o nekim voznjama....ipak,domaci teren, je domaci i treba mi da se ponovo nagledam shuma, drveca i potoka, posle svih onih pustara. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 6, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da za po neki vikend povedem istomišljenike u grupne jednodnevne vožnje po divljinama oko Beograda. Ima brda, ravnica, šuma itd pa možemo da biramo terene prema meteorološkoj situaciji, gumama, raspoloženju ... Naravno, ako ima zainteresovanih. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmic 96 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan U planu su Stara planina,Kopaonik-Golija , Xross Kopaonik.....te tri bi trebale da su sigurne....Može datumi? Jeli moram sa cvajom na prikolicu, ili može i Pahuljica od 270kg? Kakva priprema ...samo se ceka 3,4i5.07.2015. i da krenemo ...Prijavljujem se! Jesmo li na isto misto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 12, 2015 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kolega... http://www.xross-team.com Ove godine Tara umesto Kopaonika. Moze i Pahuljica, a moze i cvaja, imas klase za oba motora. Stara planina je prethodnih godina bila u avgustu, ove jos nema datuma, Kopaonik-Golija takodje jos uvek bez datuma. Rtanj: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107754-rtanj-2015/?hl=rtanj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmic 96 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Fala lipa! Bacit ću oko i prijaviti se bar na jedan događaj i to sa Pahuljicom. Nadam se pomrsit malo račune ovima na Kratko-Trajnim-Motorima. Tuga me vata kad san izračuna kad me godišnji dopada... Mislim da ću ove teška srca morat preskočit Enguro 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pomjeri malo taj godisnji, nije uredu da to preskocis a domacini se toliko trude oko pripreme. Cak sam nacuo da ce iskljucivo zbog tebe i pahuljice izbaciti sve dionice gdje ima blata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmic 96 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... For the record, bijah na cestovnim gumama i to radi kolege... Nije mi neka isprika, jel da? Hahaha... Nažalost, ne mogu nikako prominit taj termin. 26.07 se iz afričetine vraćam. Nego, što se malo ne spustite put mora?? B5 je u drugom vikendu Maja... Velebni Velebit je mjesto zločina. Vlasnici licence organiziraju ovo 5. Izdanje. Bio sam na jednom trasiranju... Je be no. Ideala za velike motore, sa par začina za one iskusnije i hrabrije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u planu B5 jos od prosle godine, ako bude vremena i ako se jos neke stvari sklope mozda se dokotrljam do dole. Vidjecemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u mojoj ergeli i XT600 mogu i ja da se pridruzim ovim planovima:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da za po neki vikend povedem istomišljenike u grupne jednodnevne vožnje po divljinama oko Beograda. Ima brda, ravnica, šuma itd pa možemo da biramo terene prema meteorološkoj situaciji, gumama, raspoloženju ... Naravno, ako ima zainteresovanih. Ajde javljaj za tako nesto... Ako je vikend ja bih da banem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svratite malo kod nas imamo i mi lepih predela za enduro voznje skupimo se organizujemo neku voznjicu , klopu priroda je fenomenalna samo se treba iskoristit http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104206-fruska-gora-za-pocetnike/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 16, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da za po neki vikend povedem istomišljenike u grupne jednodnevne vožnje po divljinama oko Beograda. Ima brda, ravnica, šuma itd pa možemo da biramo terene prema meteorološkoj situaciji, gumama, raspoloženju ... Naravno, ako ima zainteresovanih. Ajde javljaj za tako nesto... Ako je vikend ja bih da banem Evo par dana da resim gume i ulje pa i ja mogu..meni odgovara vikend..neka jednodnevna tura za pocetak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svratite malo kod nas imamo i mi lepih predela za enduro voznje skupimo se organizujemo neku voznjicu , klopu priroda je fenomenalna samo se treba iskoristit http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104206-fruska-gora-za-pocetnike/ Pocetkom maja uzimam odmor 10-tak dana i dolazim za NS kod cure obavezno te kontaktiram da se malo prodivlja po fruskoj gori... Ja bih mogao da za po neki vikend povedem istomišljenike u grupne jednodnevne vožnje po divljinama oko Beograda. Ima brda, ravnica, šuma itd pa možemo da biramo terene prema meteorološkoj situaciji, gumama, raspoloženju ... Naravno, ako ima zainteresovanih. Ajde javljaj za tako nesto... Ako je vikend ja bih da banem Evo par dana da resim gume i ulje pa i ja mogu..meni odgovara vikend..neka jednodnevna tura za pocetak... Treba 11-12og aprila da dodjem po kresh bar kod sebe pa moze neka mini voznjica da padne da se upoznamo i da vidimo sta to ima zanimljivo off road u BG-u p.s. valjda ima jos zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svratite malo kod nas imamo i mi lepih predela za enduro voznje skupimo se organizujemo neku voznjicu , klopu priroda je fenomenalna samo se treba iskoristit http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104206-fruska-gora-za-pocetnike/ Pocetkom maja uzimam odmor 10-tak dana i dolazim za NS kod cure obavezno te kontaktiram da se malo prodivlja po fruskoj gori... Ja bih mogao da za po neki vikend povedem istomišljenike u grupne jednodnevne vožnje po divljinama oko Beograda. Ima brda, ravnica, šuma itd pa možemo da biramo terene prema meteorološkoj situaciji, gumama, raspoloženju ... Naravno, ako ima zainteresovanih. Ajde javljaj za tako nesto... Ako je vikend ja bih da banem Evo par dana da resim gume i ulje pa i ja mogu..meni odgovara vikend..neka jednodnevna tura za pocetak... Treba 11-12og aprila da dodjem po kresh bar kod sebe pa moze neka mini voznjica da padne da se upoznamo i da vidimo sta to ima zanimljivo off road u BG-u p.s. valjda ima jos zainteresovanih Dogovoreno samo nemoj da bude dan pre i dan posle 1. Maja jer cu biti u nekoj livadi i da ne bi doslo do ovog Obavezno okaci slike krash bara kad bude bio na masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno... Bice slika u nasoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 17, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Dominator96; Ja imam godisnji od 11 maja pa me obavezno kontaktiraj kad budete planirali neku voznju...:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Dominator96; Ja imam godisnji od 11 maja pa me obavezno kontaktiraj kad budete planirali neku voznju...:-D Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...