Gluka 1 Napisano Januar 1, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,vec duze vreme pratim ovaj forum anonimno,pa resih i ja da se registrujem.Zovem se Stefan,uskoro polazem za kategoriju A1 pa bih hteo da kupim i svoj prvi motor. Nadam se lepom druzenju na forumu i da srecna nova godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8455 Napisano Januar 4, 2015 Solo Rider, 3222 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i tebi srećna nova godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kralju. Srećna ti 2015 g. Sve najbolje u njoj i mnogo pređenih km na budićem motoru . Samo hrabro na polaganju. I ja sam skoro položio vožnju tako da znam šta sve moraš da prođeš. Kao da polažemo za avion . Još jednom dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je moje polaganje vožnje na N. Beogradu A ovo moja prva vožnja posle polaganjem https://www.youtube.com/watch?v=201AmqZOp5Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukimarko 0 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao drugar ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...