Djole Rs 291 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam temu,ali nisam mogao da nadjem. izvinite ako ima aja postavljam novu,otvorio sam ovu temu da prodiskutujemo o vlasnicima ovih motora (honda cm 125).... Ja imam cm 125 t iz 81' : Zanima me misljenje drugih(iskusnijih),koliko vredi i tako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR333 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo za početak pozdrav iz Crne Gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samostalni jahac 2 Napisano Mart 9, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb 750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vozio je 2 godine, preso sa njom 32 000 km, vredi oko 700 e u dobrom stanju, ali motorce jednom. Mali potrosac i bukvalno se ne kvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Mart 11, 2015 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se nadovezem na temu. Imam Hondu CM 125, u mom vlasnistvu je 6godina. Uvezena iz Svajcarske a placena oko 1000e Da ne ureknem ali motor je odlican, ja sam prezadovoljan! Za 6godina koliko je kod mene, jednom ili dva puta su promenjeni lanac i lancanici i redovno menjano ulje. Od ulaganja oko motora apsolutno nista! Dobro imo sam izdatke oko promene desnog zmigavca jer sam naleteo na ulje na putu ali to je druga prica.. Sada recimo vec primecujem da treba da se zamene semerinzi, malo nasteluje karburator itd.. Ali to su sitnice i nadam se da ne kostaju puno. Motor je stvarno napravljen za uzivanje. Jeftin za odrzavanje, pruza sasvim lep uzitak za 125cc. Meni se recimo potrosnja vrti u proseku oko 3,5l pod normalnom voznjom, a sa navlacenjem moze da potrosi do 4l na 100km. Posto sam mlad i treba mi mi nesto jace, planiram da kupim sportaka 600cc, ali sam cvrsto resio da ovaj motor ostavim za caleta. Evo i nekih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 4, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja jednu takvu iz 1982god sa 6v instalacijom prodao bih je fali joj akumulator i malo sminke ako nekog interesuje pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spadalo 10 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: vrsac Motocikl: honda hornet,jamaha xz 550,honda cm 125 kavasaki zr 7 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja jednu takvu iz 1982god sa 6v instalacijom prodao bih je fali joj akumulator i malo sminke ako nekog interesuje pp interesuje me ta hondica evo broja pa me pozovi 0641346445 ili posalji tvoj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 7, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bila moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...