steva012 6 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas mozda neku sliku montaze? Ja nemam original izduve pa nisam siguran da ce to sve leci kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Auu kakvi cunci zemljace 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21705 Napisano Octobar 2, 2020 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas su garavi, prijavljuje li gresku neku? Radi li lambda kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva012 6 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan Nista prijatelju, masina je u top stanju. Lepo pali, snage ima,potrosnja goriva je normalna.. U pocetku me je malo bunio onaj cudan rad na leru ali kasnije sam po nekim stranim grupama i forumima video da je to normalan rad za hornet 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21705 Napisano Octobar 2, 2020 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je vrhunski agregat! Prelazi mnogo a trazi malo Bas me cudi boja, ne zameri sto pitah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva012 6 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja cuo. Motor sam uvezao pocetkom prosle godine iz Austrije sa 36000km, sad ima na satu 42000, i za tih 6000km ni jedan jedini problem nisam imao. Inace, ovo mi je prvi ozbiljniji motor, i kupio sam ga bukvalno na nevidjeno, iako nikad ranije nisam ni seo na hornet. Lomim se sad oko prodaje, mozda bih uzeo za sledecu sezonu neku Varadero 1000 ili Fazer 1000 ali mislim da cu se ipak i sledece sezone druziti sa svojim strsljenom. Taman posla da zameram nesto. Nov sam u ovom svetu pa mi svaki savet dobro dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @steva012 Ja sam kupio motor sa sve nosačem.. Mislim da ćeš morati nešto da prepravljaš zbog auspuha.. Ja sam skoro montirao after market auspuhe i bilo je prepravljanja.. Najbolja opcija bi ti bila da ti napravi Seba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva012 6 Napisano Octobar 4, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan @BanditVA Pa to i ja mislim. Mogu li da dobijem neki kontakt coveka koji bi mogao da mi napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Octobar 5, 2020 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan @steva012 0638380981 Boban Sebic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Novembar 8, 2020 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, nov sam na forumu. Jos uvek imam samo B kategoriju i razmisljam da polazem za motor. Malo gledajuci forum i oglase vidim da je hornet dosta popularan i hvaljen motor. Ja sam 190 visok i imam 78kg pa me zanima da li bi mi ovaj motor bio mali. Do sada sam samo vozio skutere. Znam da cete me sad savetovati kako bih trebao uzeti nesto slabije za pocetak ali ja bih da pazarim i da se ne zamaram trgovinom vise, jer mi ovo deluje kao pristojan motor za visegodisnju voznju. I jos nesto,sta je najbitnije da se gleda pri kupovini da se uzme dobra masina. Kilometraza,godina proizvodnje..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 8, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, StariVuk said: Pozdrav ljudi, nov sam na forumu. Jos uvek imam samo B kategoriju i razmisljam da polazem za motor. Malo gledajuci forum i oglase vidim da je hornet dosta popularan i hvaljen motor. Ja sam 190 visok i imam 78kg pa me zanima da li bi mi ovaj motor bio mali. Do sada sam samo vozio skutere. Znam da cete me sad savetovati kako bih trebao uzeti nesto slabije za pocetak ali ja bih da pazarim i da se ne zamaram trgovinom vise, jer mi ovo deluje kao pristojan motor za visegodisnju voznju. I jos nesto,sta je najbitnije da se gleda pri kupovini da se uzme dobra masina. Kilometraza,godina proizvodnje..? Mali ti je Hornet 600 ali ja sam se vozio, ne bas komotno, vise od dve godine. Prikladniji bi ti bio Hornet 900 ali i cena je veca. Puno srece ti zelim u izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 8, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi ti i 900 bio mali.. Ne znam odakle si, vidi negde par motora, sedi pa vidi.. Moj drugar ima transalpa 650 2005 god i leži mu ok, negde tvoje visine samo malo puniji a moj hornet 900 mu mali ili smo se mi navikli da ga gledamo na enduru.. A pošto bi ti bio prvi motor, navikao bi se brzo.. Ja sam mog oglasio, i stavio cena koja i govori da mi se ne prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Novembar 9, 2020 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. A kakve su trkalice za ljude poput mene 190+? Znam da u ovi vozaci sbk su sve niski ljudi od 60 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Novembar 9, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim horneta 900,visok sam 192,i nije mi mali, bar me ne umara, nema bolova u leđima i kolenima, sedište je malo ne udobno i klizavo, ali to se rešava. Ali moraš da sednes i probaš. A trkalice, nzm sta da ti kazem, tu mislim da ćes teško naći motor po meri, imao r6 i patio se na njoj, hiljadarke sam probao, i nista mi nije leglo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Novembar 10, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 192 takodje i nema sanse da ti 900 bude mali. Ja sam ga vozio 6 mozda i jace godinabip sa njim u ceskoj austriji rumuniji nisam se ni jednom umorio. Bices jako zadovoljan ako se odlucis za njega. Sto se tice trkalica mislim da se tu neces upakovati. Vozio sa VFR koji je sportski turer i polomio me koliko mi nije legao. Samo par cm veci motor sad vozim i nemas pojma koliko je udobnije. Jedino da pogledas recimo hajabusu ona bi ti bila ok al to je bas motorcina mozda previse za prvi motor. Za prvi mislim da ti je hornet 900 i vise nego dovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi bila neka alternativa hornetu 900? I jos nesto jel uvozio neko motore iz eu, kakva je procedura kolko bi me izaslo za horneta 900 tipa 2004 godiste troskovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Januar 2, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege..Imam jedno pitanje. Kupio sam hornet koja je 2000 god,ali je stavljena instrument tabla i far od modela 2006 (digitalna) e sad,posto brzinomjer ne radi,da li to nekako moze da se napravi da funkcioniše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Hornetisti, drugar nema vremena ni da sa mnom popriča a kamo li da kuca ovde, iako je član. Elem, vozi Hondu Hornet 900 iz 2002. godine, propišala mu viljuška napred. Rečeno mu da su teleskopi krivi, da su ispravljani i da mora druge. Zato pitanje, molba, apel, zna li ko ima li negde ovaj deo u Srbiji? Ja mu tražim po netu ali u mojoj, nemačkoj, okolini. Hvala unapred za svaku informaciju ili kontakt. Pisao sam već ovu poruku u drugoj temi u forumu ali mi se čini da je ovde ipak pravo mesto. Hvala unapred na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15498 Napisano Februar 22, 2021 Ne silazi, 1169 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Smeo bih da se opkladim da odgovaraju sa nekog drugog motora, čak nije nužno da je Honda. Nek premeri prečnik i dužinu pa ih onda tražite po dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_cvetkovic1 27 Napisano Februar 22, 2021 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Hornetisti, drugar nema vremena ni da sa mnom popriča a kamo li da kuca ovde, iako je član. Elem, vozi Hondu Hornet 900 iz 2002. godine, propišala mu viljuška napred. Rečeno mu da su teleskopi krivi, da su ispravljani i da mora druge. Zato pitanje, molba, apel, zna li ko ima li negde ovaj deo u Srbiji? Ja mu tražim po netu ali u mojoj, nemačkoj, okolini. Hvala unapred za svaku informaciju ili kontakt. Pisao sam već ovu poruku u drugoj temi u forumu ali mi se čini da je ovde ipak pravo mesto. Hvala unapred na razumevanju.Pogledaj po oglasima, ko rastura Hornete moraju imati. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_cvetkovic1 27 Napisano Februar 22, 2021 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri, jedno pitanje: Naime, Hornet 2005 600ccm čuje se neko lupanje i osete se vibracije na levom nogostupu pri polasku koje se gubi kad se brzina kretanja poveća iznad 30 kmh? Imate li ideju šta može biti? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, milan_cvetkovic1 said: Pogledaj po oglasima, ko rastura Hornete moraju imati. To i jeste muka, svi rasturaju Hornet 600 ali 900-ku malo ko. Zato i pitam da li možda neko zna nekoga... U svakom slučaju, hvala na odgovoru. Promenio Februar 22, 2021 član lomitelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je naci hornet 900 u delovima,nikad nisam naleteo ni na jednu u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Februar 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.11.2020. at 15:58, StariVuk je napisao: Sta bi bila neka alternativa hornetu 900? I jos nesto jel uvozio neko motore iz eu, kakva je procedura kolko bi me izaslo za horneta 900 tipa 2004 godiste troskovi? Zasto ne pogledas neku hondu CBF500/600N ( 2004-2007) kao alternativu ? Ja sam 192 visok , 87 kg i CBF500 mi je taman . Na 600 mozes i da menjas visinu sedista , ima ih i sa ABS-om . Mislim da su malo bolji izbor za pocetnika , hornet 900 je preko 100 ks , nije bas pocetnicki . Po izgledu su jako slicni . Promenio Februar 23, 2021 član ziks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2021. at 14:37, milan_cvetkovic1 je napisao: Kolege bajkeri, jedno pitanje: Naime, Hornet 2005 600ccm čuje se neko lupanje i osete se vibracije na levom nogostupu pri polasku koje se gubi kad se brzina kretanja poveća iznad 30 kmh? Imate li ideju šta može biti? Sent from my iPhone using Tapatalk Proveri lanac i lančanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...