miketa 325 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ista prica kao i kod mene meni je bokilic savetovao da uzmem neki polovan ili ako bas hocu moze i mehanicki da se napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 31, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se par kolega u ovoj temi raspitivalo o kupovini pa da spomenem da razmisljam o prodaji svoga mopeda. Mada je verovatno neatraktivan jerbo je na strane table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ja imam španer, moram proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 1, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćorak.... Jbg, nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
signature 0 Napisano Septembar 5, 2015 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde kupiti spaner lanca ..i koja je cena...drugaru treba za f3...hoce samo orginal fabricki,,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan gde kupiti spaner lanca ..i koja je cena...drugaru treba za f3...hoce samo orginal fabricki,,? Naruči u Hondi u Beogradu ali pretpostavljam da neće biti jeftino ako želiš novo i original. Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Beogradu naći dihtung glave za Hornet 600? I da li je isti dihtung na cbr600f i hornetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Septembar 25, 2015 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, evo i ja sam se pridruzio Hornet ''klubu'',kupio sam ga pre 2 meseca,stvarno sam zadovoljan,''slozili'' smo se od prvog kilometra ,u prve 2 nedelje mi je ''zveknuo'' regler,stavio sam Joskin,nakon toga,naravno akumulator,ali osim toga nisam imao nikakvih problema.Procitao sam komentare za potrosnju,moje iskustvo kaze nesto drugacije od ovih koje sam procitao,ako se vozim bas penzionerski,potrosnja je bila 5L,cak jedan deo sa suvozacem.Ako se vozi malo ostrije,idem oko 6-6.5L dok mi na ''otvorenom'',voznja magistralnim putem npr Raska-Kraljevo-Gruza-KG solidne voznje vrti takodje oko 5L.Ide kraj sezone,ali bi definitivno bilo lepo da se pocetkom sledece okupimo na neku voznjicu (apropo onih par slicica koje sam video da su se neki skupili : ) ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 25, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mašina, po mom ukusu. Deluje veoma ocuvano, koliko je "mlada"!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Septembar 25, 2015 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da,stvarno je u dobrom stanju,u oglasima bi rekli ''fabricko'' ,bas sam imao srece da natrcim na ovakav primreka,realno,jurio sam naked varijantu,ovo mi nije bilo ni na kraj pameti..ali,bilo sudjeno... 2000. godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 27, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovaj vizir. Uopste ga nije naruzio a koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege ,evo i ja da postavim slike mog strsljena. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan kamo crash barovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fenomeno 0 Napisano Septembar 29, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imam je godinu dana, oko mene su sve hiljadarke, novi motori na svim vožnjama...ali iskreno ja i ne pomišljam na drugi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan seba011, jel imas jos koju fotku gde se malo bolje vidi auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor druze daj jos koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku ponudubda kupim hornet 2007 godiste jel ima nekih mana na sta bi trebao obratiti paznju pri kupovini?pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan kamo crash barovi Imam neku ponudubda kupim hornet 2007 godiste jel ima nekih mana na sta bi trebao obratiti paznju pri kupovini?pozz Imam slajdere.Hteo sam da stavim crash ali je komplikovano za 900 da se odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slicica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku ponudubda kupim hornet 2007 godiste jel ima nekih mana na sta bi trebao obratiti paznju pri kupovini?pozz JEDINA MANA STO TROSI OKO 5 LITARA. Nemam nikakve zamerke ni za 600 ni za 900.Mozda jedino da obratis paznju na polozaj sedenja,mislim da su ih dizajnirali po malom japancu. Hocu da kazam da nije za vislje vozace od 180 cm.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 4, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja imam 185 definitivno moram probati dopao mi se na oko a i imam super ponudu ali vicecu..I zanima me kakav je na malo duze relacije posto bi cesto isao pravio po 500km dnevno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Octobar 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan bices umoran ali nista zabrinjavajuce... ja imam 187 i 150km u cugu i moram da stanem da prosetam malo i da ispravim ledja... nije hornet ali je cbf600 sto je u principu isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Octobar 4, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan bices umoran ali nista zabrinjavajuce... ja imam 187 i 150km u cugu i moram da stanem da prosetam malo i da ispravim ledja... nije hornet ali je cbf600 sto je u principu isto Stvar kondicije i uvozanosti na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Octobar 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan naravno, ali svakako je udobnije nizim vozacima nego visim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...