M a R k o 415 Napisano Decembar 27, 2014 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Novo,neraspakovano. Snaga 2*15w,snaga LED snopa 125w (tako pise u opisu prozivoda) Kratko,dugo i strob svetlo. Kupio za sebe ali mi nazalost ne odgovaraju.Cena 50e 064/212 44 37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Decembar 28, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan 2 pitanja....... 1..zbog cega ti neodgovaraju i na kojem motoru 2...dali bi hteo da bar jednu prkljucis na neki aku. i to po mraku.....pa snimak da postavis da imam orijntacionu prestavu o jacini i rasipanju svetllosnog snopa Pitam to jer sam zaiinteresovan za kupovinu ! hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zato sto sam mislio da su dosta manje a ovako ne mogu da ih okacim na crah bar.U pitanju je Fazer 2. Okacinju snimak cim padne mrak. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Decembar 28, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zato sto sam mislio da su dosta manje a ovako ne mogu da ih okacim na crah bar.U pitanju je Fazer 2. Okacinju snimak cim padne mrak. Pozdrav Zahvaljujem ! ako mi duzina i sirina svetlosnog snopa odgovaraju dogovoricemo se lako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Decembar 28, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li se strob ,kratko ,dugo svelo pali na posebnim prekidacima ili stiskas svakog puta u krug dok ne dodjes do odgovarajuceg rezima koji ti odgovara kao i na ostalim kinezima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...