Culle 1112 Napisano Decembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite onako kao iskusnije kolege o Sony-ju RX 100 ,sta misliste kad vidite brojke na papiru f number,iso,sensor size.... i ovako prakticno kada se zna da je objektiv otvora blende raspona od 1,8 do 4,9 i kad je velicna senzora veca nego kod ostalih prozoomer aparata,sad imam D90 al ga ne koristim,ne slikam svadbe,krstenja,preslave,proslave...tako da mislim da mi je takav aparat nije neophodan,RX 100 me je zaintrigirao jer po nekim rivjuovima je bolji od G1X-a,planiram da ga korisitm za fotkanje krajolika,brda,šuma,neba,grupnih fotki sa voznji,iz voznje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Decembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Culle, kao što sam ti rekao: kupi nešto od Nikon P7000 serije i da nakriviš šešir Batali te you-tube komparacije... Ne bih se gadio ni na Canon g seriju ali zbog ovlašćenog servisa pre bih uzNeo Nikončić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmicu od Zemzema jedared (nadam da ce dati na zajam) da vidim sta i kako je na nikon-u P7700 (mislim da taj ima) s tim sto pak msm da je Sony po sveukukupnim k-ka-ma za nijansu ''jači'' ,videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6321 Napisano Decembar 27, 2014 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima najveci senzor od 1", staje u dzep bez da zulja, gde ces bolje od toga. Canon 1gx je verovatno bolji (senzor 1.5"), ali je i dosta veci, a zameraju mu spor objektiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...