kepo 4527 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan plasticni rezervoar na GS-u mi pravi veliki problem predhodni vlasnik motora ga je farbao kod "dobrog majstora" farba je savrseno zategnuta, ali su se pojavili mehurovi ispod boje koji vremenom posataju sve veci razlog za to sam nasao da je losa podloga kupim adekvatan i kvalitetan materijal, majstor ga uradi dobro bilo je ok mesec dana i opet pocinju da se javljaju mali mehurici koje redovno busim kad popizdim pomagajte ako nesto o ovome znate pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6584 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da se prethodni vlasnik nije nekome zamerio pa mu je polio kociono ulje po rezervoaru. Znam da su ti simptomi kod limenih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prethodni vlasnik nije nekome zamerio pa mu je polio kociono ulje po rezervoaru. Znam da su ti simptomi kod limenih delova. Uze mi reci iz usta ;D ;D ;D ;D Tako smo se mi "svetili" profesorima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan To hoce kad je probusen.Mozda ima malu rupicu koju nevidis.Probaj da ga napumpas pa ces videti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to se desava od goriva i meni se desavalo pa sam promenuo ceo rezervoar posto nije bio skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan plastika je porozna i propusta . Pokusaj da napravis iber lauf kao na trkackim motorima tako da se ne stvara pritisak unutar rezervoara, mada iz iskustva znam da nema resenja. Oni kao ni motokros rezervoari nisu predvidjeni za farbanje, nema to veze sa podlogom i majstorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi i moglo da se napravi to crevo na cepu nesto bi i pomoglo ja sam probao i sa spric gitom i svasta al nisam probao to sa crevom na cepu kako god da ofarbas nece pomoci bar ja nisam uspeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan plastika je porozna i propusta . Pokusaj da napravis iber lauf kao na trkackim motorima tako da se ne stvara pritisak unutar rezervoara, mada iz iskustva znam da nema resenja. Oni kao ni motokros rezervoari nisu predvidjeni za farbanje, nema to veze sa podlogom i majstorom. Slusaj Farbacha,mani filozofiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan plastika je porozna i propusta . Pokusaj da napravis iber lauf kao na trkackim motorima tako da se ne stvara pritisak unutar rezervoara, mada iz iskustva znam da nema resenja. Oni kao ni motokros rezervoari nisu predvidjeni za farbanje, nema to veze sa podlogom i majstorom. jesi li uspeo da sa iber laufom nekad resis problem ako je vec tako, kako je najbolje da napravim iber lauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan neznam gdje ti se stvaraju mehurici ali na plastiku nemoze niti jedan lak ni metalik ni obicni, moras prvo naprskati plastikplajmer pa kad se on posusi sprickit pa tek onda lak. a ako je rezervoar supalj onda ga lepi trokomponentnim lepkom za camce onim sto brka pravi plastike za motor. i nema da pusti a tek onda radi ovo sto sam ti nabrojao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan plastika je porozna i propusta . Pokusaj da napravis iber lauf kao na trkackim motorima tako da se ne stvara pritisak unutar rezervoara, mada iz iskustva znam da nema resenja. Oni kao ni motokros rezervoari nisu predvidjeni za farbanje, nema to veze sa podlogom i majstorom. Slusaj Farbacha,mani filozofiranje. I mene. Slazem se sa ovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa u mene je plasticni pa ne curi nigde pa znaci sva auta sa plasticnim rezervoarom trebaju da imaju iber, smijesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan FARBACH je u pravu! Jedino resenje je da se skine farba, podloga, dojdes do plastike i nju ispoliras.... Ili naravno novi.... Sve drugo je bacanje para i vremena PS Iz iskustva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 20, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je ofarban pre petnaest dana,i za sada farba na njemu stoji dobro sto nije bio slucaj od ranija dva farbanja. Nadam se da kasnije nece praviti probleme. Radio ga je lik kome je farbanje hobi. Dobio je prvo mesto na evropskom takmicenju u Austriji, na restauraciji WV BUBA. Ako neko bude imao isti problem,neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 20, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je taj tip to uspeo on je car. Nikada nisam video uspesno ofarbanu plastiku! Imace posla preko glave!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam video uspesno ofarbanu plastiku! Mislis plastiku kao plastiku ili samo u ovom slucaju? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 20, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan plastika se vremenom "zasiti" farbanja,primera,podloge....drugar je imao slican problem na oklopima,znaci na delovima bez goriva,teskom mukom je to reseno.skidanje farbe par puta,raznorazne podloge...nekako je uspeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 21, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam video uspesno ofarbanu plastiku! Mislis plastiku kao plastiku ili samo u ovom slucaju? ??? U ovom slucaju, mislim rezervoar! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...