Ivan_NI 37 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi sledeći delovi(novi ili polovni) za rođakov motor: Yamaha YZF-R6, 2007. god., 93KW, sasija JYARJ11100002.... - radilica, - ležajevi, - jedna klipnjača. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 27, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to kad vozi klavijature Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 27, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to kad vozi klavijature Ne nego bolje da vozi slabasnu hondu,zato i traje kad je samo koji konj jaca od afrike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 27, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to kad vozi klavijature Ne nego bolje da vozi slabasnu hondu,zato i traje kad je samo koji konj jaca od afrike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Rođak je nabavio delove, zaključavam temu. P.S. Motor je stradao zbog "pucanja" prethodnog vlasnika sa njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...