mohikanac 1209 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aj da postavim temu posto sam opet malo radio na klr....cilj nije bio da se motor nesto preterano ulepsava vec da se jos vise prilagodi za voznju po terenu....a i da se otklone pojedini kvarovi.... Prvo me je mucio rezervoar koji je o donjim delovima bio skroz truo i busan,te sam coskove odsekao i prevario rezervoar caj je i ispalo lepo jer se rezervoar vizuelno smanjio i sad izgleda lepse...pa sam onda radio elektrolizu pa farbanje epoksijem uznutra.... Pa sam onda otvorio agregat jer sam sumnjao da sa spanerom balans lanca nesto nije u redu i nazalost bio sam u pravu,spaner bio los i lanac labav i pojeo lancanik na radilici,koji se montira i skida na presi i kako ne moze da se skine bez vadjenja radilice iz agregata... Ko to sve da rastura pa mi trebaju i dihtunzi,lepo brusilicom isecem stari lancanik,narucim nov,sacekam 15 dana da stigne,lepo ugrejem nov lancanik i nekako naidje... Onda svi ventili bili pretegnuti,tj bez imalo zazora,filter montiran bez baj pas ventila,posto je on deo motora tj.cev sve to uradim i spakujem.. Posto je na klr zadnja felna 17,resim da montiram 18 zbog boljeg izbora 18 ica kros guma.... Kupim zadnji tocak od xt 600,po recima prodavca u odlicnom stanju,kad je stgao nije bilo tako,tj tocak uzas,nije bilo ni 15 zica da valjaju,nema gumenih ublazivaca,pa onda kupovanje zica,ublazivace sam napravio od kopovske gumene trake debljine 3cm... Aj kad se vec igram uzmem fabricki auspuh i rastavim ga na proste cinioce,povadim komore,iskoristim samo plast,unutra perforirana cev,okolo prohromska mrezica,pa vuna,i dobio sam bas zvuk kakav sam hteo,solidno glasn i dubok... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Danas pranje posle voznje... A evo kako je izgledao letos kad sam ga kupio.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Decembar 25, 2014 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepši rezervoar sad. Koliko je smanjen kapacitet? Gde se koristi ta guma od 3cm, na kojim mašinama? Imam brata, radi na kopovima pa da mu tražim malo za istu namenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepši rezervoar sad. Koliko je smanjen kapacitet? Gde se koristi ta guma od 3cm, na kojim mašinama? Imam brata, radi na kopovima pa da mu tražim malo za istu namenu Smanjen za litar dva ne vise....i ovako staje skoro 25 litara,znam kad sam punio vodom za elektrolizu.... Ta guma je od kopovske trake po kojoj se transportuje ugalj...Ali ima razlicitih debljina,mi u elektrani imamo debljine od samo 1 cm,ova je debljine 3 cm.. http://www.rbkolubar...053/1053-12.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ovde negde nasao lancanik ili si kupio preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ovde negde nasao lancanik ili si kupio preko? Uzeo sam preko olivera iz kule,mislim da on donosi iz italije...mada nije ni bitno,bitno je da je lancanik originalan kawin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Simone jel to onaj lancenik sto je i nas mucio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 26, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Simone jel to onaj lancenik sto je i nas mucio ? Jeste, to je taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ostali mi novi ublazivaci ne ugradjivani, KLR prodat ako nekom treba kontakt na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 20, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se klrom malko zesce zakaljao...... Danas ga malo zapro ,na suzu montirao nov akumulator i posle 3 meseca stajanja upali kao da sam je juce ugasio,pa napravim koji krug po gradu da se podsetim kao ide i dva tri puta za malo da omastim asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Februar 21, 2015 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Joooj za kvačilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sam opet majstorisao oko klr.....posle silnih tumbanja i padanja po sumi,morao sam malo da sredim plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu uradjena generalna klx-u ...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Na magarence montiran 4 lanac po redu,sklepana zastita za agregat koliko da vrsi posao,nabavljene 3 zadnje i jedna prednja kros guma i sprenan je za zimu i blato.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 331 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa fotkama ? Jel ih ostali vidite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Septembar 9, 2022 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Septembar 9, 2022 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Em je post iz 2015,,em je clan banovan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 331 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, zanimala me tema, pa sam bio rad da vidim i fotke. Ako je problem neka se obrise moj post. Nisam znao da je član udaljen sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...