Jump to content

Moto Zajednica

Dilema

Recommended Posts

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Piaggio X9 180

Meni je lep i retko ko može da kaže da moj motor nije lep.Ima lepših al ima i mnogo ružnijih.

Oni koji tvrde da nje lep su uglavnom zavisni Ima i boljih ali i puno ošijih.Ja tvrdim i stojim iza toga da u toj klasi nema boljeg.

Pa ti ga voziš, bitno da je tebi lep :)

mada meni se nesviđa :nanana:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Zavisan? Od cega? Ja nisam rekao da je to los motor ali isto koliko je dobar jos duplo toliko je ruzan. A u toj klasi cbr f4 npr a? Yamaha tundercat?

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Piaggio X9 180

Pa neznam na oko mi je Kawa mnogo lepša, čak i ona starija pre 2000 te mi je lepši motor nego recimo yamaha thundercat, a neznam nisam nešto ni za tu hondu zagrejan, gledam, ko zna šta će do kraja još da ispadne...

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ma kakva honda/yamaha i bakraci, suzuki je izmislio lepotu, a pogotovu sa tim gsx-r iz tog doba. Da imam dovoljno veliku garazu odmah bi otisao i kupio jedan ocuvan primerak :lol:

Salu na stranu, slazem se u potpunosti da je ocuvanost kod takvih semi-oldtajmera puno bitniji faktor od spoljnog izgleda. Ali ako bi mi neko stavio vfr pored gsxr, da su istog godista, sa istim km predjenim, u istom stanju, ne bi ni trepnuo za vfr-om - iako je to mozda 'kvalitetniji' motor.

Nego, dosta oftopika, ne kupujem ja motor :)

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Ma kakva honda/yamaha i bakraci, suzuki je izmislio lepotu, a pogotovu sa tim gsx-r iz tog doba. Da imam dovoljno veliku garazu odmah bi otisao i kupio jedan ocuvan primerak :lol:

Salu na stranu, slazem se u potpunosti da je ocuvanost kod takvih semi-oldtajmera puno bitniji faktor od spoljnog izgleda. Ali ako bi mi neko stavio vfr pored gsxr, da su istog godista, sa istim km predjenim, u istom stanju, ne bi ni trepnuo za vfr-om - iako je to mozda 'kvalitetniji' motor.

Nego, dosta oftopika, ne kupujem ja motor :)

Imao je vfr 750,jos imao dyno jet dizne,sirene usise i izduve,jer je u inostranstvu vozen nekad na trkama,dosadniji motor nikad u zivotu nisam vozio,v agregat samo brunda a ide ko kur...Gsxr je pojam u svakom pogledu za vfra....

• Drug član, 1479 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Meni je lep i retko ko može da kaže da moj motor nije lep.Ima lepših al ima i mnogo ružnijih.

Oni koji tvrde da nje lep su uglavnom zavisni Ima i boljih ali i puno ošijih.Ja tvrdim i stojim iza toga da u toj klasi nema boljeg.

ZaviSni ili ne, definitivno imaju problem, ali cim govore da ti motor nije lep, zaviDni su 100%. :D

Moj glas za ZX9R. Od svih SuperSport motocikala, vazi za jednog od udobnijih i prijateljskiji nastrojenijih sto se duzih voznji tice.

• Solo Rider, 3149 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Ne tu mnogo da znaš ili ne koji god da kupiš ako je motor mažen i pažen dobro će te služiti stvar je ličnog ukusa. Za odabir utiće i konstitucija tvog tela što se kaže kako ti leži. Ne mora da znači da će meni lično iako mi se svidja 9zxr da mi odgovara ergonomski. Npr ja vozim hondu cbr 1000 f koja je bila sa kormanom. Uopšte mi nije odgovaralo te sam promenio i stavio heblove. Znači razlika kao nebo i zemlja iako imam visini skoro 2 metra. Najbolje da se nekome javiš na oglas i da probaš motor jer ovde su sve individualna lična mišljenja koja ti ništa ne znače. Kad je motor tehnički dobar sve ostalo je samo do tebe da li ti paše ili ne. Srećna kupovina

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Evo ja nikad ne bih komentarisao nečiji motor u smislu estetike jer valjda tvoj je pa ti je i najlepši. Ali ti toliko vučeš za jezik tako da ću da ti kažem. Meni je GSX-F jedan od najružnijih motora. I zamisli da sam zavidan na takvom motoru :Mina:

• Podržavam 2

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

O ukusima se ne raspravlja ali mnogo ruzna zena je svakom ruzna, a gsxf je bas bas ruzna zena. Dobar motor i jedno vreme sam hteo da ga kupim ali na kraju nisam. A to da ces naci super sport motor star 14 godina a da je mazen i pazen su sanse 0,00001%. Treba gledati da je sto menje razvaljen ,a za 14 godina je morao imati bar jednog vlasnika koji je tockirao itd.

• Solo Rider, 3149 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

O ukusima se ne raspravlja ali mnogo ruzna zena je svakom ruzna, a gsxf je bas bas ruzna zena. Dobar motor i jedno vreme sam hteo da ga kupim ali na kraju nisam. A to da ces naci super sport motor star 14 godina a da je mazen i pazen su sanse 0,00001%. Treba gledati da je sto menje razvaljen ,a za 14 godina je morao imati bar jednog vlasnika koji je tockirao itd.

Sa ovim na kraju se ne bih složio iz licnog iskustva samo treba biti strpljiv i naravno da imaš pare. 10% nisu strpljivi a ostali nemaju pare, jer kad naleti odma' utrčavaš

A da mi je smo videti tog ko je tockario sa strvinom od 250 kila i 80ak konja kao sto je gsxf 600 i 750... :moto3:

• Drug član, 2861 postova
  • Motocikl: strom 650

A da mi je smo videti tog ko je tockario sa strvinom od 250 kila i 80ak konja kao sto je gsxf 600 i 750... :moto3:

Neko voli neko zna

Mohikanac mislio sam da znas sta spada u super sport motore. A ima ljudi koji i F motore tockiraju veruj mi.

Ma znam sta si hteo da kazes,nego sam morao malo da bocnem ove sto hvala vfra i gsxf,a tvoj mi post bio zgodan za citiranje..... :moto3:

A tockirao sam ja sa f-om sa vfr 750...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja