VukiTA 274 Napisano Decembar 8, 2014 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima na forumu, lepo je postati i zvanicno deo ove velike moto zajednice. Kazem zvanicno, jer dugo godina pratim forum, sto mi je pomoglo i pri nekim dilemama oko motora, a sada kada sam kupio motor i polozio za A, mogu se aktivno prikljuciti dogadjajima, skupovima i pricama. Iz Beograda sam, radim ono sto i milion(i) drugih - jurim posao, diplomirao sam prosle godine i tako to. Motociklizam shvatam mozda preozbiljno za svoje godine, ali volim enduro touring fazon, putovanja, kampovanje, avanture i uzivanje u krstarenju putevima, po mogucstvu planinskim, prirodi i sl. Ne volim jurcanja, divljanja, neki tezak off road (krosere). Dakle, eto, u skladu sa tim sam i pazario moj prvi motor, u pitanju je TA jer Hondu obozavam i izuzetno cenim, tako da eto, kako vi kazete ovde, lagano cu uci u TA sektu. Nadam se lepom druzenju, pricama, savetima i zajednickim turama. Zelja mi je jednog dana, kada naucim da vozim motor (u nardnih cca 5g), da sednem na nesto jace, ali isto touring varijanta i isto Honda, tipa Varadero 1000, Transalp 750 i naravno Africu, koja mi je bila prvi izbor, a TA drugi, no, ima vremena. Pozdrav Vukan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8455 Napisano Decembar 8, 2014 Solo Rider, 3222 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao . Prvi savet PAMET U GLAVU. Samo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 8, 2014 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bane, naravno da znam za to, prelazak na motor je logican nastavak i velika zelja jer sam dugo u Beogradu na 2 tocka (trenirao biciklizam), pa znam kako i sta sto se tice ovih u kutijama na 4 tocka i odakle prete opasnosti, ali naravno da je motor druga prica, narocito zbog brzine i stabilnosti, iako ti moj izbor motora dovoljno govori o mom poimanju istih Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laxlazovic 0 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Kraljevo Motocikl: XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, dobro dosao lepa ti makina, Ja je merkao iz BP ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2244 Napisano Decembar 18, 2014 Mr., 575 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan W E L C O M E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...