Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav kolege

Recommended Posts

• Non stop u gradu, 188 postova
  • Motocikl: Transalp XLV 600

Postovanje svima na forumu, lepo je postati i zvanicno deo ove velike moto zajednice. Kazem zvanicno, jer dugo godina pratim forum, sto mi je pomoglo i pri nekim dilemama oko motora, a sada kada sam kupio motor i polozio za A, mogu se aktivno prikljuciti dogadjajima, skupovima i pricama.

Iz Beograda sam, radim ono sto i milion(i) drugih - jurim posao, diplomirao sam prosle godine i tako to. Motociklizam shvatam mozda preozbiljno za svoje godine, ali volim enduro touring fazon, putovanja, kampovanje, avanture i uzivanje u krstarenju putevima, po mogucstvu planinskim, prirodi i sl. Ne volim jurcanja, divljanja, neki tezak off road (krosere). Dakle, eto, u skladu sa tim sam i pazario moj prvi motor, u pitanju je TA jer Hondu obozavam i izuzetno cenim, tako da eto, kako vi kazete ovde, lagano cu uci u TA sektu.

Nadam se lepom druzenju, pricama, savetima i zajednickim turama. Zelja mi je jednog dana, kada naucim da vozim motor (u nardnih cca 5g), da sednem na nesto jace, ali isto touring varijanta i isto Honda, tipa Varadero 1000, Transalp 750 i naravno Africu, koja mi je bila prvi izbor, a TA drugi, no, ima vremena.

Pozdrav :)

Vukan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Non stop u gradu, 188 postova
  • Motocikl: Transalp XLV 600

Hvala Bane, naravno da znam za to, prelazak na motor je logican nastavak i velika zelja jer sam dugo u Beogradu na 2 tocka (trenirao biciklizam), pa znam kako i sta sto se tice ovih u kutijama na 4 tocka i odakle prete opasnosti, ali naravno da je motor druga prica, narocito zbog brzine i stabilnosti, iako ti moj izbor motora dovoljno govori o mom poimanju istih :)

Pozdrav 1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja