Culle 1112 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sve je počelo ovako Fankiju je bilo vrućina (radi klima u coupe-u) pa je odlučio da se skine u majicu Đura je odreagovao na sledeci način no,no Nepovoljan uticaj interneta i partijske televizije na mlade u srcu Sumadije Kragujevcu Bukovac (ne onaj u BosniJI) Ekipa da l' dusmani ili rodoljubi nesam školovala Ekipa da l' dusmani ili rodoljubi nesam školovala Đorić se tripuje da je integalagtički ratnik koji u ovoj epizodi spašava svet od zlih Klingonaca Vatrogasac Aca Zubar Zeka Kuzma - manekena da bude Mladi Antonic (M)Ivan Najludja njuska,znaci struja Dare se tripuje,gledao sva tri dela Ramba :D Ako se ne varam mladjani Zabljanin Mare palimzadnjugumu Mića munja soprostenjem grupna pogodak u glavu,u narodu poznatiji kao hedara Akcija Hotlajm vreli krjisnik opcija 1 :D Bežu Ne znam o čemu su pricali :D ; manekenke Marina i Marina i maneken Miske poziraju Mladjani Popović Mladi Atanackovići Nale i Karlo Glavne njuske :D mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Jedan mali pequeno gif Voli vas sve Vaš šef sale :D 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje fotke odoše na Fejs... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 26, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo omladinci , BRAVO ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 492 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za organizaciju! Nadam se da ću sledeći put uspeti da se dokotrljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MichaBGD 22 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zaista jako slabo oglasavam - gotovo nikad,ali za fenomenalno nedeljno druzenje veliko hvala domacinima i svim onim ljudima koji su uvelicali ovo prekrasno druzenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče fotki, drugari su već sve rekli. Evo par fotki od domaćina Dolazak ekipe za paint. Fale Dalibor BP i Zeka Peka koji su nas čekali u NS Posle "šorke" vratili smo se po naše dame i pravac kafana Kafana je bila taman da primi ekipu Posle svega, sinoć mi se javi Arsa i pozove nas na predstavu koju njegovo Beogrd. dramsko igra u SNP u Novom Sadu. Nismo se dugo dvoumili i sjajnom predstavom zaokružili čaroban vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_kaimano 10 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kula Motocikl: Yamaha Tmax XP Prijavi odgovor kao problematičan Veliki respect za sve učesnike druženja, kao i organizatoru...... Bilo je predobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 26, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na lepom druzenju.Zao mi je sto se nisam prikljucio. Vidi se da je provod bio vrhunski,od pucanja iz pusaka do pucanja stomaka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto je u problemu.... kako organizovati peto zimsko druzenje da bude bolje od ovog ja na svoju zalost nisam mogao da prisustvujem, ali vidim da vam je bilo FANTASTICNO, svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Culle nemoj da te neko čuje sa ove teritorije da govoriš "Žabljanin", kad je neko i'Žablja mi kažemo "Žabaljac" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje 3. zimsko druzenje sa vama, svake godine sve bolje. Proveo sam se fantasticno, nikad bolja atmosfera, sa puno pozitivne energije. Kolenice necu ni da komentarisem, vec mi ide voda na usta. Najjaci utisak na mene ipak ostavio mladjani konobar, koji je svima ispunjavao zelje, naplacivao ispod svake cene i gratis delio kafe. I svaku paru dobrog baksisa je zasluzio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да изјавим нешто за дневник. Моје прво зимско дружење,после 3 летња . Идеја паинт бола се развила у прави братоубилачки рат без већих жртава.Чекамо Алекаса да обави дужност екипе која је изгубила .Ако не зна шта трба да уради нек зовне доброг нам Председника. Кад смо већ код њега ту је и неизбежна цела његова породица која нас трпи и угошћава све боље и боље из године у годину.Треба то некако узвратити. И наравно цела Макси екипа,која је све већа и већа. Хвала пуно свима 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ja to treba da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Januar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti ove provokatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 365 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan i ovom delu ekipe cestitke na druzenju i organizaciji, slike govore sve...iz dalekog sveta puno pozdrava uz zelju da se ipak negde na putu susretnemo svi, bez podele i razlika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...