Jump to content

Moto Zajednica

Побољшање организације Макси Скутер клуба - предлози и размишљања

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Организациони проблеми:

Редари,

организовање вожњи,

Организовање дружења,

Непостојање сакнција

....

Uh u gužvi sam sa cimanjem starog članstva pa ne videh ovaj post... Iskreno izvinjenje :care:

Redari...

Mnogo kompleksnija tema nego što se čini na prvi pogled. Zakonski vrlo neregulisana tj regulisana: Zatvaranje raskrsnica redarima ide na njihovu dušu: ako te pokupi auto kriv si k'o kuća. Taj problem imamo i na "višem" nivou - BJB redara. Ako treba reda unutar kolone, to se rešava medjusobnim dogovorom, normalni smo ljudi. ako ima budala lako ih je dovesti u red tj zahvaliti se na daljoj vožnji. Istorija naših vožnji pokazuje da smo se do sada vrlo dobro organizovali na grupnim vožnjama :takoje:

Organizovanje vožnji...

Sve bolje i bolje i sve posećenije... To je sistem koji funkcioniše već 4 godine a ne godinu i po (@ AleksandarNS ;) ) i nisu ga izmislili Bigi i Rumba već je preuzet od strane maxi ekipe od iskusnijih bajkera i primenjen :neznam: Ako se neko umorio od organizacije grupnih vožnji, neka odmori - ima ko će :takoje:

Organizovanje druženja...

Ovo stvarno ne bih komentarisao. Prosto u svetlu nekih problema, nema veze sa životom... Počelo je sa 27 motora a zadnji skup preko 50... Sa tonama pozitivnih utisaka...

Nepostojanje sankcija...

Neki konkretan predlog? Trebali smo nekog da udaljimo do sada, bio je skot? Nekorektan? Nepravedan prema drugima? Nije dovoljno što je opomenut? Trebalo je da se banuje i da mu se zabrani vožnja sa nama?

Da li su stvarno ovo problemi zbog kojih je klub kao forma neophodan? Da li zbog ovoga treba da se delimo?

Ne verujem šta čitam :jok:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

Nego gazda (ALEXANTO) kad cemo na one obecane kolenice za zimsko druzenje? :zbunjen::stabre:

ja imao za vikend svinjokolj 3 komada pa imam 6 kolenica da ponesem. :lol: :lol: :lol:

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 555 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp

U zadnje vreme nisam toliko aktivan na forumu i slabo me ima na vožnjama ali mislim da imam pravo da dam komentar o svemu..

Od poboljšanja organizacije nema ništa.. Nema potrebe za tim.. Dobre stvari ne treba menjati.. jer se mogu samo upropastiti..

Zato poštujući volju i želju drugih koji teže ka "boljem i savršenijem" neka osnuju klub, nametnu sebi pravila, obaveze itd.. Ali da ovu MSC družinu ne pokušavaju da menjaju.. Organizacioni problemi??? Ona funkcionise odlično!!!! Zbog takve družine smo se svi priključili.. Kome ne odgovara može svojim putem dalje..

A temu srbovanja i ćirilice neću da započinjem jer je stvar više njego jasna.. Niko nikom nije branio bilo šta tako da je suludo voditi raspravu o tome.. 1zdravo.gif

• Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Samo da proverim da li je tema zaključana???

Nisam više ozbiljan, i imam jedno pitanje za TRIO GUŠT...(pišem vam po treći put i nadam se da moje pismo neće završiti u kanti.. :D )

Zašto Srbiju hoce da vode strane sile, i zašto MAKSI SCOOTER CLUB hoće da vode ljudi koji ne voze MAKSIJE...??

Molio bih da se u odgovoru izuzme šuplja priča kako ja sad imam nešto protiv ovakvih i onakvih motora, kako pravim razdore i tako te tuzne priče pošto mi to uopšte nije na pameti(a to već znaju ljudi odavde)

AKO STE OVO PROČITALI TEMA JE NASTAVILA SVOJIM DEMOKRATSKIM PUTEM, i ima veliki plus od Motor_cheta

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

To za Alexanta 1001% stoji, coveku okupiramo zivotni prostor na minimum 2 dana

• Podržavam 2

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Nisam skuteras i nisam nikada vozio sa vama mada sam citao neke vaše poduhvate i svidelo mi se vaše zajednistvo na bjb forumu.

Ovo sto se sada dešava je sramota. Sramota za vas kao drugove skuterase, sramota za bjb forum, sramota za sve vas i nas kao kolege bajkere i sramota kao ljude. Ako ljubitelji dvotockasa koji dele istu ljubav i istu strast ne mogu zajedno, da se dogovore i budu skladni, ko može? Rukujte se ko ljudi pa svako svojim putem.

Zna se ko je pokrenuo celu priču o maxi skuter klubu kao mestu za druzenje, pomoć oko skutera i dogovaranje voznji. Niko, ali niko, nema pravo tu formu da menja osim onoga ko je tu formu stvorio. Serem se ja na demokratiju!

• Podržavam 8

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS

Pošto više ne vozim maksi skuter osećam da sam prozvan isto važi i za činjenicu da sam iz Novog Sada, Pa samo da vas pozdravim, jer mi ne pada na pamet da trošim svoje vreme i energiju da bi me neki članovi izvađeni iz "naftalina" kategorisali i lepili etikete a bez da su me išta pitali. Pozivanje na demokratičnost od strane onih koji su inicirali glasanje za majice pa onda okrenuli ćurak naopako i od onih koji olako šalju kući one kojima nešto ne odgovara je krajnje licemerno, Iskreno pun mi je kofer starih dobrih vremena a tih vremena se sećaju dvojica, ili aktiviranja posle dve godine da bi nekoga napušio, ako nema čovek nešto konstruktivno da kaže neka čuti. Meni lično je bilo ok ali poštujem pravo Rumbe da pokrene pitanje poboljšanja ili bilo koje drugo i da ima prava da ga obrazloži bez vređanja i otrcanog "ako ti ne odgovara idi" kao što poštujem pravo Aleksanta da brani status qvo isto bez vređanja a ovde sam primetio da ima dosta većih katolika od pape.

Vidimo se u vožnji.

Pozivanje na demokratičnost od strane onih koji su inicirali glasanje za majice pa onda okrenuli ćurak naopako

Boki ajd' molim te ovo pojasni jer se opet spominje? Konkretno ko i šta? Molim te radi čistih računa :takoje:

• Svrati ponekad, 407 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Meni se ovako svidjaaaaaa...

Volim da vozim u koloni i postujem pravila voznje jer tako postujem ljude sa koljima vozim a ne formu....

volim da stanem i pitam za pomoc i pomognem jer tako postujem druga....a nisam redar....

volim da dam ono sto mogu i koliko mogu, jer tako zelim...

volim da nosim majice i dukseve...u kojima se dobro osecam, sta god pisalo na njima...

volim da pojedem dobru kiflu u dobrom drustvu, jer je bolja od Samog mesa...

volim da pitam za savet ili pomoc jer smatram da sam jedan od Nas.

Hvala svima sto sam lepo prihvacen i sto je vreme provedeno u voznji sa Nama bilo poslednjih godinu dana od kada sam "drug" sa svima na forumu bilo DO JA_A!!!!1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Hvala!

Hvala!

Hvala!

• Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova
  • Motocikl: Burgman 400 2007

e sada ovako,celoga dana nisam imao net a kada sam ga imao imao sam i goste pa nisam mogao pisati.

mislim da je ovo sto se desava kompletno sranje....0stabre.gif

mislim da nama uopste ne treba klub jer ga vec imamo(ne treba nam papir),sto se tice donacija pomoci i sl zasto nebi mogli odneti sami donaciju kao fizicka lica nego kao udruzenje gradjana...sto se tice voznji,videli ste i sami da nikada nije bilo problema bilo tu 5 ili 50 motora,neznam sta tu treba menjati.0zbunjen.gif0zbunjen.gif0zbunjen.gif0zbunjen.gif0zbunjen.gif0zbunjen.gif

sto se tice glasanja za majice ja sam taj koji je to inicirao i zajebao se,krivo mi je sto je tako ispalo ali jeste.toliko mi je bilo krivo da sam hteo da se izvinim svima na tome i da lepo ugasim nalog.ali nakon price sa pijateljima is msc-a sam nastavio.

• Podržavam 2

Ma daj matori sve je jasno, meni je bilo totalno nebitno kakva će majca biti, bio sam jedino protiv kombinacije dva pisma i da se napravila varijanta sa dve sve bi bilo ok, kada sam izneo predlog rečeno je glasa se za dva predloga i koji bude izglasan, štampa se, Nisam glasao a u šta se to pretvorilo vidiš, trebao si onda ili da sprečiš glasanje a kada se već glasalo da se pobrineš da se rezultat ispoštuje, Niko nije na tebe udario, ponovo sam pročitao postove, ja sam u slučaju organizovanja kluba napomenuo da bi normalno bilo da ti budeš predsednik, brane te kerberi kao da ti je život ugrožen. Neću da učestvujem u ovakvoj priči, svi sa kojima sam se vozio iz MSC su mi skroz ok i nemam ni jednu ružnu reč ni za jednog drugara iz vožnji, Neću se ljutiti i da mi bilo ko od njih kaže šta ima ali lično meni, može preko foruma nemam šta da krijem. Ne osporavam pravo članovima koji nisu aktivni dve godine da se uključe ali mislim da nemaju pravo da iz prve napušavaju i napadaju a ništa konkretno ne predlože, Ubeđen sam da je rumba pokrenuo priču iz najbolje namere. Bigi kakav god nastup da ima, svi koji su se vozili sa njim znaju kakav je i ako isključimo ona tri uzvičnika uglavnom je u pravu. Ja nisam ovo shvatio kao pitanje ti ili oni i ako tako mora da se gleda onda nema pobednika.

Pa ja Boki ne znam ko je tu sad lud :zbunjen:

fejs-panta-c.jpg

U čemu se moji stavovi razlikuju od tvojih?

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: R1250GSA

Dokle god "ulaznica" za voznje bude bila dobra volja i vedar duh, ja cu biti tu negde da "cutim, smeskam se i budem rumen".

Bez obzira ko je bio organizator voznje i gde smo se vozili nikad se nisam osecao manje vaznim od ostatka grupe.

Gomila razlicitosti je bila "magnet" koji je gradio celu pricu, i kada se kaze ovoliko preteskih reci, tesko da ce bilo koji "magnet" uspeti da je odrzi.

Ukoliko bude volje i energije za novim zajednickim voznjama ( a ima dovoljno kolega koji umeju dobro da ih organizuju) bice mi zadovoljstvo da budem na tim voznjama.

Ne zelim se baviti ni sa cim vise od toga.

• Podržavam 7

Pa to ti i kažem, ako si se zajebao i dozvolio glasanje onda si trebao da iskoristiš svoj autoritet da se rezultati ispoštuju. Hteo ne hteo ti si centralna figura i od tebe dosta zavisi, tebe slušaju a to je odgovornost. spusti loptu, nema potrebe za prozivanjem tipa otimate, sram vas bilo itd. Nije Rumba sam od sebe popizdeo, ako ne možemo normalno da pričamo onda jbg,

• Zainteresovan, 786 postova

Па ствар је проста :

Ми који не возимо макси скутере требамо да будемо у другом плану или да не будемо део клуба уопште пошто је ово клуб макси скутераша,

Ми који нисмо ту од почетка постојања овога требамо да ћутимо јер нисмо достојни,

Ми који мислимо да треба да се побољша рад и укључи више људи смо глупи,

Ми немамо аргументе,

Ми намећемо ћирилицу и правила...

Ја лично сам испрозиван да сам којекакав,

Пребачено ми је за све што је мени учињено или пружено,

Некога сам и зезнуо,

Понекога и увредио....

Вероватно никоме ништа добро нисам донео,учинио,помогао....

Вероватно ми је током целог дана псовано све мртво и живо од стране појединаца који су то манифестовали на други начин преко тастатуре....

Опуштено....

Ali šta nije ispoštovano u vezi glasanja za majice pobogu!!! Ono što je izglasano je i dato da se radi. Ili ja grešim?

Па ствар је проста :

Ми који не возимо макси скутере требамо да будемо у другом плану или да не будемо део клуба уопште пошто је ово клуб макси скутераша,

Ми који нисмо ту од почетка постојања овога требамо да ћутимо јер нисмо достојни,

Ми који мислимо да треба да се побољша рад и укључи више људи смо глупи,

Ми немамо аргументе,

Ми намећемо ћирилицу и правила...

Ја лично сам испрозиван да сам којекакав,

Пребачено ми је за све што је мени учињено или пружено,

Некога сам и зезнуо,

Понекога и увредио....

Вероватно никоме ништа добро нисам донео,учинио,помогао....

Вероватно ми је током целог дана псовано све мртво и живо од стране појединаца који су то манифестовали на други начин преко тастатуре....

Опуштено....

Laki ne kaki...0takoje.gif

Znas moje misljenje o tebi,tako da ga necu pisati...

• Podržavam 3

Ali šta nije ispoštovano u vezi glasanja za majice pobogu!!! Ono što je izglasano je i dato da se radi. Ili ja grešim?

majice se rade naravno

Potpisujem se na Skokhajmov post, jedino što neću da budem rumen, živeo drug Tito i KPJ

Smrt fašizmu, sloboda skuterima

• Podržavam 1

• KBK, 400 postova
  • Motocikl: Silver Wing 600

STVARI SU VRLO PROSTE:

1. Nisam nista konkretno danas video po pitanju poboljsanja, sem što određene kolege žele ovo da se digne na viši nivo!

Što kaže Bugiman imam šefa na poslu ne treba mi van posla.

Znači imamo situaciju da neki žele da promene našu slobodu, našu posebnost koja je privlačila i privlači dosta ljudi. Funkcionisali smo do sad odlično, i nek svi znaju da ćemo uvek biti MSC!!!

2. Zaista je sve perfektno funkcionisalo dok se neki ljudi nisu pojavili i krenuli da nameću svoje vidjenje kluba svima.

3. Ako je već tako, u ime dobrih ljudskih odnosa, uz dužno poštovanje gospodo, lepo napravite svoju priču, osnujte svoj klub, imaćete 20 članova što je sasvim ok za početak, i svi srećni.

4. Ovakvu sramotu, javnu i bruku nisam nigde video, i upravu je ivan88. Šta nam je ovo trebalo javno. Umesto ko ljudi da smo napravili sastanak i rekli sve oči u oči, ovako nam se smeje i žali nas cela javnost.

5. Čoveku po imenu Alexanto, koji nas je spojio sve, i koji je sebe toliko dao zbog nas, dugujemo veeeliko poštovanje! Sigurno neki ne bi bili veliki prijatelji danas da nije bilo njega!!!

6. Ako se još nečega setim napisaću. Hvala svima na pažnji.

Maxi pozdrav.

• Podržavam 6

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: R1250GSA

Potpisujem se na Skokhajmov post, jedino što neću da budem rumen, živeo drug Tito i KPJ

pa nisam ja rumen sto volim, nego zbog preduzeceta...

• Podržavam 3

Pa ja koliko sam razumeo Skoleta on je protiv obavezne forme... :neznam:

Ljudi,znate li koliko puta sam se gomili ljudi hvalio kako sam deo necega gde nema interesa,gde nema cimanja,gde radis ono sto ti prija,gde su ljudi iz raznoraznih slojeva (od zanatlija do doktora) a zez prirodan i prijatan..............................zasto remetiti tako nesto????

• Podržavam 2

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Evo i ja kao neko sa strane da napisem koju, nadam se da je demokratski i da mi necete zameriti. Bas steta, bili ste cool ekipa. Klub ce vam doneti samo probleme, obaveze i raskol. Vozite, druzite se, putujte ...to je poenta svega :takoje:

• Podržavam 11

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja