ThePilot 1 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam novi član BJB..pa kako red nalaže evo da se predstavim...Nekoliko godina sam se nećkao da li da postanem član nekog od foruma i opredelio se za BJB jer je po mom skromnom mišljenju najkompletniji... Želim da pozdravim sve članove i nadam se da će ove zime biti dosta zanimljivih tema kao i članova raspoloženih za priču... Ukratko, "motore volim od kad sam se rodio" a evo navešću neke koji su ostavili najveći utisak...Suzuki GSX550EF....Suzuki Burgman 250 i Aprilia Pegaso 650. Iz Inđije sam, pravo ime mi je Nenad i nisam član ni jednog moto kluba.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Novembar 30, 2014 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePilot 1 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 30, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Decembar 1, 2014 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Decembar 1, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 1, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Decembar 1, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePilot 1 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su se javili..Evo šaljem jedan pozdrav iz ladnog Niša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePilot 1 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Češljao" sam malo forume i ne nađoh nigde temu celodnevnog enduro touringa po Fruškoj Gori...Zanima me da li ima neko savet šta posetiti..imam neku rutu 200km dužine kojom se obilazi 10ak jezera i nekoliko manastira...pa ko želi može da mi se pridruži...još jednom veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2264 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 1033 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan.. oko hoćeš da vidiš manastire i da se zadržiš 10 min na svakom jezeru... 200 km je mnogo za decembarski dan.. možeš posle da se upišeš sa tom temom, dosta ljudi to interesuje. "Češljao" sam malo forume i ne nađoh nigde temu celodnevnog enduro touringa po Fruškoj Gori...Zanima me da li ima neko savet šta posetiti..imam neku rutu 200km dužine kojom se obilazi 10ak jezera i nekoliko manastira...pa ko želi može da mi se pridruži...još jednom veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 2, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, sto se tice ture po FG, imas temu FG za pocetnike u enduro sekciji. Slobodno postuj svoju turu u neku temu pa cemo da pregledamo i sredimo. 200km je previse za FG pogotovo sto si iz Indjije, pre to razbiti na 3 dana, istocna, centralna, zapadna FG. Ovako samo da obidjes sva veca jezera em ces otpasti em nista neces videti realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...