X3M 26 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da je kupljen auto,u pitanju je Honda Prelude.pozdrav i hvala svima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E daj slike ovamo, nemoj te fore sa pozdravima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bice i fotke, cim stignem da ga uljudim malo imam frku sa poslom pa nisam stigao ni da ga provpzam posteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 12, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Neka je sa srećom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 12, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike ta prelude 4ws je i na mojoj listi zelja, kazi ako nije tajna koliko si iskesirao? kontam da nije vise od 800E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moram da je uljudim prvo, jako je neuredna, manje od toga, ali sam je uzeo sa odredjenim ulaganjimq, recimo da za taj novac moze da se kupi pristojan primerak, za 1000 vec da bude u fullu sto se kaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 13, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan a koliko si ti dao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 14, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi kupio onu iz okoline BGD-a za 350e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, nije ta, placena je 450e sa tim sto ima odredjenih ulaganja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...