Nesa-St 243 Napisano Novembar 28, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Novi grejaci za ruke PREMIJUM TURING model duzine od 110-120mm fi22mm, kupljeni od člana sa foruma ali se ne mogu ugraditi na moj motor. Plaćeni 85 eura, može jeftinije. 065/555-35-10 Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Novembar 28, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tvoj motor i zasto se ne mogu ugraditi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 28, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mile počni da gledaš ovaj video od 1min i 50 sec i sve će ti biti jasno, vidi sta je uradio sa desnom ručicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Novembar 28, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je uradio? Izbrusio nepotrebne grbe. Jedino sto je odradio malo shabanski. Trebao je uzeti duzi komad smirgle i odraditi na kormanu. Ako ti ikad srce ipak bude venulo za grbavim gasom, cijenim da nije vise od 5-10 eura nov. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 30, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze zbog sitnice ne staviti vrhunsku stvar na motor je mislim nerealno...tvoje je ali razmisli ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 30, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Videću ako mogu nekako da skinem one grbe na nekom strugu ili neznam već...mora dobro da razmislim da ne upropastim nešto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Decembar 1, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Al ova na snimku ima dlakave ruke ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Videću ako mogu nekako da skinem one grbe na nekom strugu ili neznam već...mora dobro da razmislim da ne upropastim nešto. A što lepo ne pogledaš da nabaviš drugu tu plastiku ( valjda pasuje i od nekog drugog modela Suzukija ), pa onda nju brusiš, šmirglaš - što god već, a originalnu sačuvaš. Ta plastika ne može da bude skupa ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Videću ako mogu nekako da skinem one grbe na nekom strugu ili neznam već...mora dobro da razmislim da ne upropastim nešto. A što lepo ne pogledaš da nabaviš drugu tu plastiku ( valjda pasuje i od nekog drugog modela Suzukija ), pa onda nju brusiš, šmirglaš - što god već, a originalnu sačuvaš. Ta plastika ne može da bude skupa ! @drumskalisica: Tako sam i odlučio, u potrazi sam za istom, ovu ću samo da skinem neka stoji kao rezervna. Imate li ideju gde da je nadjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Decembar 2, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da stavim glavu na panj, ali te ruckice nebi trebalo puno da se razlikuju ni izmedju proizvodjaca a kamoli modela. Potrazi na netu neki aftermarket "brzi gas" pa vidi na site-u na koje sve motore pashe od V-Stroma, pa onda mozes da kupis original gas od nekih od tih modela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile puno na svemu , dva sata sam preturao na internetu i nasao jedino neke prodavce iz amerike, sama ručica nije skupa ali zato pošte deru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5026 Napisano Decembar 2, 2014 Ne silazi, 5604 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi 3T-racing iz Balosave i pitaj da li imaju to sto tebi treba. Imaju ogroman lager polovnih delova iz Nemacke, a moze da se poruce i novi originalni delovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Decembar 2, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i na kraju krajeva, mozes da narucis bas od stroma, pa ga izbrusis. Mada, da sam ja na tvom mjestu, ja bih to izbrusio, namjestio ruckice i zaboravio. edt: samo pripazi... malo brusis, pa malo probas.. dok ne bude knap. Ako pretjeras, onda imas problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Videću ako mogu nekako da skinem one grbe na nekom strugu ili neznam već...mora dobro da razmislim da ne upropastim nešto. Brate,napravi nauku oko običnog parčeta plastike. Skini te brazde šmirglom,nožem,bilo čime,montiraj grejače i uživaj Ovi oxford su odlični,ne svidja mi se jedino što su kraće ručice pa će tegić da se vidi i manje mesta ima za šaku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Videću ako mogu nekako da skinem one grbe na nekom strugu ili neznam već...mora dobro da razmislim da ne upropastim nešto. Brate,napravi nauku oko običnog parčeta plastike. Skini te brazde šmirglom,nožem,bilo čime,montiraj grejače i uživaj Ovi oxford su odlični,ne svidja mi se jedino što su kraće ručice pa će tegić da se vidi i manje mesta ima za šaku. Milanezi brate u pravu si, ali da se nije javio Mile odustao bi, ovako već imam ideju kako da ih rešim a da rizik da nešto upropastim svedem na minimum, ipak se ovde greške skupo plaćaju zar ne, cena samih grejača plus ručice. Kod mene su i fabricke ručice 120 mm, iste kao ovi grejači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja čuo da si ti čovek zanatlija,a plaši te mala plastika Za vikend je i moj strom dobio nove grejače Daytona umesto dosadašnjih Saito.Saito su najduže oko 130mm,a Daytona oko 125.Ove tvoje su još kraće,na to sam mislio. Lepo će to da ispadne,ne sekiraj se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima da bude ko iz fabrike , a ti kad sledeći put ides na Tasos svrni na jedno pivce da vidis kako je ispalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Važi druže,svrati i ti ovamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne ljutute ja ću da svrnem kod obojice. Što ti je život u Srbiji. Počelo je od prodaje ručica, pa preko prepravke istih - završi se u kafani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Decembar 2, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Najduze su ENDURO PREMIUM rucice a ove su TURING PREMIUM meni za TDM900 trebaju od 135 ENDURO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 31, 2015 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Postavljeni grejači , Peđo sad mozes na pice kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4620 Napisano Februar 1, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, mogla ti je proci cijela zima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...